Najboljša kakovost prilagojene Lama Totem POP Up stojalo za oglaševanje piva Carlsberg

Smo 13 let izkušenj strokovni proizvajalec v Shenzhen lahko dobavi konkurenčne izkaznice kartona, totem pop up zaslon, kartona smetnjake, kartona števec zaslona, embalaža škatle / vrečke itd. Customized papirnih izdelkov so sprejete in dobrodošle. Upam, da bi našli način sodelovanja z vami. Naši Totemovi prikazi so polno barvno natisnjeni na obeh straneh na kartonu Kraft in zaključeni s sijajem / mat laminiranjem. Zaslon je lahko natisnjen z enako ali drugačno obliko na vsaki strani glede na želje. Easy Fold pop up totem zasloni se lahko dobavi v različnih velikostih.Pristavi Karton Lama Totem Display stojalo sprejet in pozdravil. Tokemski zaslon je odličen prodajalec, ki svojim strankam pozdravlja profesionalno metodo. Ti vam omogočajo, da ustvarite dober vtis ljudem okoli. Vodite ljudi, ki vstopajo v vašo maloprodajno trgovino, supermarket, nakupovalni center, GYM, salon, hotel, restavracijo itd. Lahko jih tudi uporabite za promocijo določenih izdelkov. Pokličite nas na 0086 17302652756 ali pošljite e-poštne zahteve na sales02@displaystandpop.com in se potrudili, da bodo ustrezali vašim potrebam.

Podrobnosti izdelka

  Priložen kartonski lama totem zaslon stoji z žepom za okna in brošuro


Opis izdelka

Ključna beseda :   Lama pop zaslon , stojalo za prikaz totema

Velikost / dimenzije: prilagojeni so bili sprejeti in dobrodošli

Material: karton, 400gms CCNB

Površinska obdelava: Sijajna / Matt laminacija / UV / Lak

Lastnosti: okolju prijazen, edinstven dizajn, lahka teža, enostavno pakiranje, enostavno prenašanje, enostavno samodejno pop up, enostavno sestaviti v manj kot 20 sekundah.

Uporaba : razstava, pospeševanje prodaje, oglaševanje, trgovina na drobno, dejavnost na prostem

Tisk: barvni offset tisk,

Barva: CMYK 4C + Pantone

Minimalna količina naročila: poljubna količina sprejeta

Pakiranje: Ploska embalaža 10 kosov na kartico ali kot vaša zahteva

Zaračunavanje vzorca : 100-odstotno povračilo, ko naročilnica doseže 100 kosov.

Vzorec časa: 2-3 delovnih dni

Čas vodenja : 7-15 delovnih dni po potrditvi končnega vzorca  

Format dela: AI, PDF, CDR

Izplačilo: T / T, West Union, Paypal. 40% celotnega zneska kot vloge, mora biti pred pošiljanjem prispel saldo na našem računu

Izraz: EXW, FOB, C IF

Export Port : Shenzhen ali kot vaša zahtevaVeč sorodnih izdelkov:


QQ 图片 20180709162341.jpg Zložljivi in svetlobni-talni-prikaz-totem-stojalo (1) .jpg 011.jpg

012 QQ 图片 20180827161044.jpgJiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev Lama Totem Displays, naša tovarna lahko strankam na najvišji ravni po meri po meri navdušuje lama totem pop stojalo za reklamne izdelke za pivo karlsberg z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.
Povpraševanje