Free Standing Supermarket CD DVD Stock Cardboard Display

prosti stojalo supermarket CD DVD zaloge kartonski zaslon Prednosti: 1.Advertising: Popoln natisnjeni stojalo lahko spodbuja podobo podjetja in blagovne znamke in ustvarja veliko prodajo z značilnim sloganom, sliko in logotipom in tako naprej. 2.Personality prilagodljiv: jih je mogoče prilagoditi ...

Podrobnosti izdelka

prosto stojalo supermarket CD DVD zaloge kartonski zaslon

Reciklirni material 350 ~ 500 g CCNB + K5 ~ K3 valovita lepenka
Struktura prilagojeno
Oblikovanje Brezplačno načrtovanje
Tiskanje Offset tisk: največja velikost je 1200x1600mm
Velikost CTN Glede na velikost izdelkov
MOQ Na voljo je 200 kosov
Dodatki Sestavljanje ročnega, kovinskega ali plastičnega pribora, če je potrebno.
Uporaba Razstave, supermarketi, trgovine z verigami, trgovine, oglaševanje in promocije.
Izdelki Vodi čas 18-20 dni

Prednosti:

1.Opozorilo: Popolnoma natisnjeno stojalo lahko spodbuja podobo in blagovno znamko podjetja ter ustvari veliko prodajo z značilnim sloganom, sliko in logotipom in tako naprej.

2.Personality flexible: Lahko jih prilagodite glede na izdelke, ki so izjemno pri prikazovanju in prikazovanju s svojo fleksibilnostjo, udobnostjo in individualnim oblikovanjem znakov.

3. Visoka kakovost in razumna cena: imajo enako vrednost kot stojala za kovinske zaslone, stojala za leseno stojalo in stojalo za organsko steklo, ter stane veliko manj kot ti izdelki.

4. Varstvo okolja: izdelane so iz različnih vrst papirja, ki ustreza zahtevam mednarodne zaščite okolja. Odpadni papir se lahko raztopi in reciklira.

5.Lahko teža: lahko jih enostavno sestavite in razstavite, da shranite logistične stroške in prostor za shranjevanje.

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev knjig in CD-jev, naša tovarna lahko strankam ponuja brezplačne stojnice za supermarket cd dvd izdelkov iz kartona z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje