Peg Board Displays, Prikazovalniki strani za supermarket, Prikazovalni verižni podstavek

Peg Board Displays, Supermarket Sidekick Displays, valovite stranske strani Prikaz kartona s priponko 1.Kompetitivna cena in visoka kakovost 2.Easy za opravljanje in sestavljanje 3.Eye-catching za oglas in promocijo 4.Recyclable valovit papir Naš izdelek kartona zaslon je zdaj nov trend ...

Podrobnosti izdelka

Peg Board Displays, Prikazovalniki strani za supermarket, Prikazovalni verižni podstavek

prikazovalnik strani s kartonom
1.Konkurenčna cena in visoka kakovost
2.Easy za prevoz in montažo
3.Odvestek za oglas in promocijo
4.Rekavljivi valoviti papir
Naš izdelek
kartonski zaslon je zdaj novi trend na novem svetovnem trgu, ker so okolju prijazni, enostavno nameščeni, reciklirajo, unique.etc. Naš izdelek za prikaz papirja je oblikovan v skladu s posebnimi zahtevami naših kupcev, da v celoti prikazujejo svojo blagovno znamko, informacije o podjetju in logotip, da bi pritegnili več potrošnikov, da bi kupovali od njih. Zagotavljamo vam, da je naš izdelek boljša izbira za lažje širjenje vašega podjetja.

Jiechuang Display je eden od vodilnih Proizvajalcev in dobaviteljev Sidekick Displays, naša tovarna lahko zagotovi strankam vezane plošče izložbe, supermarket prikaže zaslonke, valovit stranski prikaže izdelke z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje