Prenosni trgovinski razstavi Prikaži razstavni števec Promocijski prikaz stojala

Prenosni števec, Trade Show Counter, Prikaži stojalo proizvajalec / dobavitelj na Kitajskem, ki ponujajo Portable Trade Show Display razstavni števec Promocijski Counter Expo Counter, razstava Pop up Counter Tradeshow Display Counter Prenosni števec in tako naprej.

Podrobnosti izdelka
Jiechuang Display je eden od vodilnih Counter Displays proizvajalcev in dobaviteljev, naša tovarna lahko zagotovi strankam prenosni show show razstavni števec promocijske stojalo zaslon izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Osnovne informacije


Opis izdelka

Prenosni trgovinski razstavi Prikaži razstavni števec Promocijski prikaz stojala

Ime Kartonski števec prikazuje tandem
Material Valovita lepenka
Velikost in struktura Prilagojeno
Tiskanje CMYK 4C Offsetno tiskanje
Površinska obdelava
Sijajna / mat laminacija
Paket Flat paket ali sestavljen paket ali kot vaša zahteva


Lastnosti
· Uporabite ta prikazni števec idealni prikaz za trgovinske oddaje, predstavitve, prikaze v trgovini in druge promocije. Na sejmu predstavljajo značilnosti ploščic, ki vsebujejo kaveljčke, zato je pribor za klešče s kleščami iz najlona enostavno pritrjen, odstranjen in ponovno pritrjen, kolikor je to potrebno.
Vsak števec ima notranjo polico za organiziranje dodatnih izdelkov ali osebnih predmetov. V okviru tega števca notranji police zagotavljajo prostor za shranjevanje promocijskih vzorcev izdelkov, ki podpirajo literaturo, prigrizke, pijače in drugo. Prenosna oblika in priložena vreča za prenos platna omogočata enostavno premikanje tega stojala v različne dogodke.
· Če je treba, lahko odstranite in zamenjate prikazne števce prilagodljive grafike. Hitro in preprosto nastavite to prenosno stojalo na naslednji razstavi, da si ogledate vzorce in imate promocijsko gradivo!


Povpraševanje