Prenosni oljni števec Pop-up kartonski stojalo

Pop up zaslon, Pop Up stojalo, zaslon stojalo proizvajalec / dobavitelj na Kitajskem, Portable Counter Pop Up up stojalo zaslon stand

Podrobnosti izdelka
Jiechuang Display je eden od vodilnih Counter Displays proizvajalcev in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam priskrbi prenosni oljni števec pop up kartona stand prikaz izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Predstavitev izdelka:


Prenosni oljni števec Pop-up kartonski stojalo


Model: JC POP DISPLAY

Material: valovit papir

Barva: Custom tiskanje z vašo zasnovo in idejo

Prikaži mesto: razstavni sejem, supermarketi in trgovine

Znamka: Tiskanje logotipa

Velikost: Izdelujemo po vaših izdelkih

Dostava: Ploska embalaža za varčevanje z energijo


Lastnosti

(1) Prenosna tabela Pop-up zaslon, razstavna stojnica ali drugi razstavni prostor ponuja enostaven način, da si po želji ogledate po meri. Uporabite to pojavno stojnico na sejmih, razstavah in drugih promocijskih dogodkih. Potovalni primer se hitro pretvori v prikazno tabelo, ki lahko udeležencem v trgovini omogoči udoben kraj za pristop k vaši kabini. Uporabite ta števec, če želite nasloviti udeležence na sejmih, prikazati svojo literaturo ali pokazati svoje predmete.

(2) Zasnovani tako, da so uporabniku prijazni, to nastavitev zaslona poskrbi hitro in se v nekaj minutah pakira. Sestavljen je iz papirja za recikliranje in omogoča enostavno montažo zaslona, delujoča torbica pa omogoča prenosljivost.


Zavezani smo k izdelavi najboljšega pakiranja na svetu.

https://www.youtube.com/watch?v=5wFRxMs-u00


jc@displaystandpop.com


Povpraševanje