POP stojalo za karton POP

POP stojalo za karton POP

Podrobnosti izdelka

POP stojalo za karton POP


Velikost

po meri

Barva tiskanja

CMYK ali Pantone

Tisk

ofsetni tisk, črnilo, digitalni tisk

Material

350 g CCNB + K5

Zasnova strukture

brezplačno oblikovanje, z veliko izkušnjami si lahko pomagamo tako pri strukturi kot grafičnem oblikovanju

Čas predvajanja vzorca

približno 1-3 delovne dni po potrditvi plačila in umetnine

Čas proizvodnje

približno 8-12 delovnih dni po vzorcu / barvnem dokazu in deponiranju potrjeno

Plačilo

T / T, Paypal, West Union, L / C

Površinska obdelava

sijajni / mat laminat, sijajni / mat lak, UV, premaz

Dodatki

lahko imajo jeklene cevi, kavlje in notranji karton

Pakiranje in odprema


1. Oblikovanje

Strokovna ekipa oblikovalcev, ki vam bo zagotovila stabilno konstrukcijo in inovativen dizajn, da bo ustrezala vašemu izdelku in znamki.

2. Potrditev

Za potrditev konstrukcije in zasnove bo predlagan preprost vzorec, če vam ustreza.

3. Proces

Imamo napredne proizvodne zmogljivosti, učinkovite proizvodne postopke in najvišje standarde nadzora kakovosti za upravljanje vseh načinov proizvodnje.

(1) tiskanje (2) površinska obdelava (3) laminiranje (4) brušeno (5) lepilo (6) montaža


1. Embalaža

Izdelke lahko pošljete v trdnem, poltrdnem ali pavšalnem paketu. Vse je odvisno od zasnove vaših izdelkov in vaših potreb.

2. Pošiljanje

Mednarodni ekspres: DHL / TNT / FedEx / UPS

Morski prevoz

Letalski prevoz


Pogosta vprašanja

Kdaj lahko dobim ceno?

Običajno navajamo v 24 urah po prejemu vašega povpraševanja. Če vas zelo zanima cena, nas pokličite ali nam sporočite v svojem e-poštnem sporočilu, da bomo upoštevali vašo prednostno vprašanje.

Kako lahko dobim vzorec za preverjanje vaše kakovosti?

Po potrditvi cene lahko za vzorce zahtevate preverjanje naše kakovosti. Če potrebujete samo prazen vzorec, da preverite obliko in kakovost papirja, vam bomo zagotovili vzorec, če si privoščite ekspresno pošiljko.

Ali lahko načrtujete za nas?

Da. Imamo strokovno ekipo z bogatimi izkušnjami na področju oblikovanja in izdelave darilnih škatel. Povejte nam svoje ideje in pomagali vam bomo, da vaše ideje uresničimo v popolne darilne škatle. Ni važno, če nimate nekoga, ki bi dokončal datoteke. Pošljite nam slike visoke ločljivosti, vaš logotip in besedilo ter nam povejte, kako jih želite urediti. Končane datoteke vam bomo poslali v potrditev.

Kako dolgo lahko pričakujem odvzem vzorca?

Ko plačate vzorčni znesek in nam pošljete potrjene datoteke, bodo vzorci pripravljeni za dostavo v 3-7 dneh. Vzorci vam bomo poslani preko ekspresnih prispevkov in prispeli v roku 3-5 delovnih dni. Če nimate računa, lahko uporabite svoj ekspresni račun ali nam ga predhodno plačate.

Kaj pa rok za masovno proizvodnjo?

Iskreno, odvisno je od količine naročila in sezone, ki jo oddate. Najboljši zapis, ki ga hranimo, je v enem tednu dostaviti 20.000 darilnih škatel. Na splošno predlagamo, da začnete poizvedovati dva meseca pred datumom, ko želite izdelke dobiti v svoji državi.


Jiechuang Display je eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev kartonskih prikazovalnikov, naša tovarna lahko kupcem ponudi kartonske izdelke za kartonske zaslone po ugodni ceni. Če iščete prodajne blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, nam pišite.
Povpraševanje