Talni odtis (POP)

Osnovne informacije. Opis izdelka Opis izdelka Ti prikazi so "prikazni zamaški" v tem, da ukazujejo nepremičnine na tleh trgovin in jih ustavijo, da jih vključijo v posebne ponudbe vašega izdelka. Zasloni so lahko vizualno zapleteni, veliki vitrini ali oblikovani in ...

Podrobnosti izdelka

Osnovne informacije.

Model št .: Floor / Counter prikaz Material: Papir
Paket: Ploska embalaža, individualna embalaža, po zahtevi Specifikacija: na zahtevo
Blagovna znamka: Chinu Izvor: Kitajska
Materiali: 100% reciklaža valovita lepenka Proizvodne zmogljivosti: 150, 000, 000 PCS / leto

Opis izdelka

Opis izdelka Ti prikazi so "prikazni zamaški" v tem, da ukazujejo nepremičnine na tleh trgovin in preprečijo kupcem, da jih vključijo v posebne ponudbe vašega izdelka. Zasloni so lahko vizualno zapleteni, veliki vitrini, ali zasnovani in predstavljeni v preprostih plasteh posameznih izdelkov, odvisno od vaših tržnih ciljev. Mednarodna mreža za izposojo papirja na drobno je lahko vaša enotna točka stika z oblikovanjem po meri, izdelavo, pošiljanjem in predstavitvijo vaših izdelkov za zaslone, ki potrošnike ustavijo v njihovih skladbah. 1) Prednosti izdelka: Popolnoma sestavljeni za nalaganje izdelkaVsi barve in dimenzije se lahko spremenijo glede na vaše podrobne zahteveStrong, robustna struktura, trajna, bumping-proof in bearing pressEasy za montažo Advertise, spodbujanje izdelkov in vrednosti blagovne znamkeSave delovne moči 2) Tehnični podatki: Material: 100% recikliranje valovite lepenke Velikost: Prilagojeno tiskanje: tiskanje CMYK: Pantone, barvno tiskanje, velikost: 1, 600 x 1, 200 mm Površinska obdelava: sijajna / mat filmska laminacija, lak in UV, laminiranje olja in še več Časovni razpon: 1 do 3 dni obseg: od 8 do 15 dni Pakiranje: ravna embalaža, posamična embalaža, pakiranje z blagom ali na vašo zahtevo. 3) Razpon naših izdelkov: Prikaz kozmetikeKartirni prikazPostopek prodajnih zaslonovKartovniki za talne oblogeKonstrukcijske kavliške zasloniDrobilci za razstaveKončni prikaziPaletni prikaziKontaktni okenci za prikazPOP StandTotem / lama standRetail pakiranje spoštovati usmerjenost ljudi, kakovost, kot prvo načelo, ki ga je treba zagotoviti dragocene storitve za naše stranke. Company InformationZhejiang Chinu Packing & Printing Co, Ltd je bil ustanovljen leta 1997. Mi strokovno proizvaja veliko različnih papirnih izdelkov, naši končni izdelki vsebujejo razgradljive lastnosti in jih je mogoče ponovno uporabiti večkrat. Pomagamo strankam, da ne samo optimizirajo naložbe za promocijo s privlačnimi izdelki, temveč izboljšajo svojo podobo s prenosom okoljske zavesti.

Ima velik obseg proizvodnih zmogljivosti in napredne opreme, ki ustreza našim proizvodnim zahtevam pri oblikovanju izdelka, obdelavi predpriprav, offset in sitotisk, rezanje, vtiskovanje in vroče žigosanje ter drugo.

Poleg tega je najpomembnejša naša strokovna ekipa. Imeli smo izkušnje tehnikov in delavcev, da izpolnjujejo potrebe kupcev z navdušenjem, od katerih jih je večina že več let. Povprečna dolžina lastništva je 10 let.

Vedno smo dobrodošli strankam lastne modele v kateri koli velikosti, barvi, kakršne koli oblike. Torej, prosimo, ne oklevajte, da nam poveste o svojih idejah ali nam pošljete vzorce. Pogosta vprašanja1. Načrtujemo naši izdelki po zasnovni rešitvi. Posebno oblikovano delo je naša posebnost, imamo lastnega odličnega oblikovalca, ki ponuja različne oblikovalske rešitve, ki temeljijo na vaših individualnih zahtevah. Pomagamo vam pri razvoju pametne, funkcionalne in uporabniku prijazne embalažne rešitve. 2. Kateri so vaši običajni stroji za proizvodnjo? Offset tiskarski stroj, Avtomatske produkcije, Die-rezalni stroj, Laminacija stroj, Hot žigosanje stroj. 3. Vzorci privedejo čas? Vzorec bi se predložil v 3-5 dneh. 4.Kako plačati plačilo? Odprli smo veliko načinov, da sprejmemo plačilo.T / TL / C West Union in tako naprej. 5. Kdaj je vaša pisarna? Lahko naročite 24 ur na dan; Prodajalci bodo v stiku z vami, ko bo vaše naročilo pregledano. Če potrebujete osebno pomoč, se obrnite na nas. naše storitve


Material 100% recikliranje valovit karton
Velikost prilagojeno
Tiskanje CMYK tisk: Pantone, spot barvno tiskanje, velikost: 1600 x 1200mm
Površinska obdelava Glossy / mat filma laminiranje, lak in UV, laminiranje olja in še več
Vzorec časovnega razpona 1 do 3 dni
Časovni razpon časa 8 do 15 dni
Pakiranje ploska embalaža, posamična embalaža, pakiranje z blagom ali na vašo zahtevo


Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev kartonov in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam ponuja točko nakupa (pop) talne obloge / talne odtisne izdelke z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje