CMYK Lakirni površinski telefonski kavlji Prikaži stojalo s 350 gsm in B piščalke

Opis: CMYK lakirni površinski telefonski kavlji Stojalo za zaslone s 350 gsm in B materialom piščalke 1. Visokokakovostni material: 350 gsm CCNB + K5, to je trpežen valovit papir, siva plošča, slonova plošča itd. 2. Prilagojena velikost: Naša normalna velikost brezstopenjski prikazovalnik je W 50cm XD 45cm XH 157cm ....

Podrobnosti izdelka


Opis:

CMYK Lakirni površinski telefonski kavlji Prikaži stojalo s 350 gsm in B piščalke

1. Visokokakovostni material: 350 gsm CCNB + K5, to je trpežni valovit papir, siva plošča, slonova plošča itd.


2. Prilagojena velikost: Naša normalna velikost za brezstopenjski prikaz je W 50cm XD 45cm XH 157cm. Ampak imamo projektiranje oddelka za konstrukcijsko oblikovanje in načrtovanje letala, profesionalno grafično in strukturno oblikovanje.


3. Prilagodljiv slog: zložljiv, enostaven za razstavljanje, sestavljanje, nošenje in shranjevanje. za kartone so lahko skoraj vsi modeli lahko zložljivi, kar je zelo ekonomično za prevoz in prevoz. . omogočiti dobaviteljem in neposredno prevažati iz kraja nakladanja do končne prodajne točke nepakirane prodaje, varčevanja z nakladanjem ponavljajoče se pakiranja stroškov


4. Colorful Printing: offset 4-barvno tiskanje. ali prazno (lahko ga prilagodite)

Naknadno obdelavo: sijaj, laminiranje, spot. UV, vtiskovanje, žigosanje, vodoodpornost


5. Tehnika izdelave spretnih delavcev, strogih nadzornikov in uvajanja napredne opreme zagotavljajo ne samo zagotavljanje kakovosti, temveč tudi tiptop konkurenčne izdelke. Ima vodilno vlogo med vsemi podjetji istega poslovnega področja za napreden način upravljanja podjetja, odlično timsko delo in izjemno kakovostno kreditno sposobnost.


6. Očarljivo: njeno inovativno oblikovanje in barvita tiskanja lahko preprosto povečata vaš profil blagovne znamke in opozarjajo na nove izdelke.


7. Dober oglaševalski učinek: papirni prikaz je postal najnovejše in najmodernejše sodobno trgovsko orodje in njene različne lastnosti, prilagojene vsebine pa izpolnjujejo estetsko in barvito sodobno množico. To je najboljši način za promocijo korporacijske podobe in izgradnjo terminala.


8. Dobra storitev: vašo poizvedbo bomo vrnili v 24 urah in priporočamo primeren slog glede na vaše ideje in izdelke. Naši profesionalni oblikovalci, ki vam lahko pomagajo narediti oblikovanje, dokler niste zadovoljni. Ko končate s prikazovanjem, vam bomo pripravili slike za navodila za montažo, ki vam bodo pomagali, da jih sestavite na pravi način, lahko pa vam tudi izdelamo videoposnetek, če je to potrebno.

Toda za barvo so drugačni, saj je barvni vzorec vzorec tiskanja s črnilom, barva bo imela nekaj odstopanja, zato se barvni vzorec uporablja samo za potrditev besede, slike, to ni standardna barva. Toda za vašo potrditev bomo uredili majhen barvni osnutek, osnutek barve pa je blizu barve offset tiskanja. Seveda vam lahko ponudimo barvni osnutek.

Za potrebe množične proizvodnje, vsi prikazi bomo ponudili preprosto risanje, po potrditvi naročila, bomo prostovoljno dobavljali vzorec. Ko bo vzorec potrjen, bomo uredili vzorec, struktura vzorca je enaka kot masovna proizvodnja.

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev kartonov in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam nudi cmyk lakiranje površinske kljuke za telefonsko stojalo s 350 gsm in b komponentami iz flaute z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje