Odličen Gift Gift Box za nogavice Promocija

Odličen modni papir Gift Box za nogavice Promocija štirisedežna zelena Pop Retail Cardboard Hook Prikaži stojalo Kartonska škatla se običajno uporablja v darilo in obrt, igrače, nakit in razkošje, elektronika embalažo in številne industrije. Je tesno povezan z našim vsakdanjim življenjem. Kartonska škatla bo uporabljala sivo ...

Podrobnosti izdelka

Odličen Gift Gift Box za nogavice Promocija

Štirje stranski zeleni pop poprodajni kartonski kavelj za zaslone

Kartonska škatla se ponavadi uporablja pri darilih in obrti, igračah, nakitu in razkošju, elektronski embalaži in številnih panogah. Je tesno povezan z našim vsakdanjim življenjem.

 

Kartonska škatla bo kot osnovni material uporabljala sivo karto s prevlečenim papirjem, kraft papirjem, umetniškim papirjem in fancy papirjem. Ponujamo sijajne ali matirane laminacije na površini. Pomagal bo pri varovanju vsebin in boljšem občutku dotika. Torej obstaja kakšen drug način, kako pomagati vaši proizvodnji izstopati na celotni polici? Da, na škatli vam nudimo prilagojeno oblikovanje površin, kot so žigosanje, vtiskovanje, UV žarki itd.

 

Kreativni dizajn lahko pomaga pri promociji! Torej imamo ekipo za reševanje vaše sestavljanke.

Ne oklevajte se obrnite na vsa vprašanja! :)

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev embalažnih škatel, naša tovarna lahko strankam ponuja odlično darilno škatlo za darilo za izdelke za promocijo nogavic z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje