Papir (AQ000059)

Podrobnosti o izdelku Osnovne informacije Specifikacija: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000 Opis izdelka Iz rezultatov naših promocij in obveščanja javnosti je dokazano, da so oglasi za naše materiale POP najbolj stroškovno učinkoviti od drugih, saj naš POP materiali izdelki imajo 8 ...

Podrobnosti izdelka

Podrobnosti o izdelku

Osnovne informacije
  • Specifikacija: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000

Opis izdelka
Iz rezultatov naših promocij in obveščanja javnosti je dokazano, da so oglasi za naše materiale POP stroškovno najbolj učinkoviti od vseh drugih, saj imajo naši materiali POP 8 pomembne prednosti:

1. lahka in stabilna: izdelana po naprednih mehaniziranih proizvodnih linijah; Zelo enostavno je pritrditi in namestiti skupaj za uporabo; In njegova teža je le osem drugih materialov, kot so železov material, leseni material in stekleni material.

2. Odličen zaslonski učinek: barvita in odlična.

3. Nizki stroški: Stroški so le petina ali manj kot drugi materiali.

4. Affinity: POP materiali so lažje kombinirati z drugimi izdelki.

5. Razveselite blagovno znamko si predstavljate: Okolju prijazni materiali dodajo čast našemu izdelku, kaže dobro predstavo o našem podjetju in strankam, ki so popolnoma zadovoljni z našimi izdelki.

6. Okrepljeno za okolje: Lahko se reciklira tako v celoti ali delno, da varuje veliko virov.

7. Nižji stroški prevoza: lahki in jih je mogoče zložiti, da zmanjšajo glasnost in jih ni mogoče poškodovati.

8. Različne strukture: slog našega papirnega prikaza je mutiformnost. Smo prevladujoči ponudnik v poslovni liniji na Kitajskem, in imamo velike tovarne, želimo, da nas lahko kmalu obiščete!

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev kartonskih displejev in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam zagotavlja zaslon (aq000059) izdelke z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje