Valovite palete prikaže, kartonske igrača prikaz stojala, igrača kartonske prikaže

Podrobnosti izdelka

Valovite palete prikaže, kartonske igrača prikaz stojala, igrača kartonske prikaže

Opis:
Kartonske prikaže je najboljše opreme za shranjevanje in prikaz izdelkov na trgu.
1) glavni material: valoviti karton, karton KT, Grey krovu
2) modeli: imamo šest let izkušenj pri oblikovanju in iz kartona prikaže, naše raziskave inženir in razviti nove strukture za naše stranke. Imamo tudi odlično grafični oblikovalec za reševanje svoje umetnine, da tiskanje v najboljši učinek, če še niste oblikovalec dobro lahko pomagamo oblikovati umetnine.
3) tiskanje in površinsko obdelavo: offset tisk, sitotisk in črnilo vode tiskanje
Površinska obdelava: sijajni/mat laminacija, laki, vodni premaz, UV premaz;
4) Velikost: Vse kartonske prikaz tukaj so bile prilagojene, smo strukturo inženir in grafični oblikovalec, dobro lahko oblikujemo velikost za zaslone na vaše povpraševanje, kartonske prikaže samo za vaše izdelke.
5) pakiranje: 3 metode za pakiranje, a. ravno pakirana v škatlo, potem samo ladja prikaže vas, b.3D škatla paket, naše tovarne v Shenzhen, lahko pošljete svoje proizvode v našo tovarno, potem smo se proizvodi v zaslone in paket prikaže z izdelki v 3D škatli, in nato ladje vse zaslone in izdelke vam , c. paket prikaže kot vaše zahteve
6) vzorec čas: barva vzorca potrebe po 3-5 dni, barva vzorca potrebe: 2-3 dni
7) vzorec pristojbino: vam povrnemo celoten vzorec pristojbina, če vaš količino naloga sega do 500pcs
8) MOQ: naše MOQ je 200pcs, če vaš količino naloga manj kot naše MOQ, naredimo to kot vrstni red vzorca.
9) poda čas: 12-15 dni, če je nujno potrebno, smo lahko push in poskusite čim prej dokončati tovora.
10) dostave: so dolgoročno sodelovanje špediter pomagate urediti dostava po morju ali po zraku je OK. Seveda, pa tudi poskrbi za dostavo sami, bomo pomagali urediti obremenitve za brezplačno.

Smo profesionalni oblikovalci ekipa in izdelavo prototipov stroj, tako smo lahko modelne vzorec za vašo odobritev pred nalog. Ti prenosni zasloni so lahki, enostavno vzpostaviti in zgrajena stati do visokih maloprodajnih prikaz prometa. zasloni so prijazno okolje, zasnovan in proizvaja tudi, spodbujanje vaše blago in podjetje kupcu.

Povpraševanje