Valovite palete, kartonske igrače, stojala za igrače, igrače iz lepenke

Prikaz valovitega paleta, Stojala za igrače iz kartona, Kartonske displeje Opis: Kartonski prikazi so najboljša oprema za shranjevanje in prikaz izdelkov na trgu. 1) Glavni material: valovite lepenke, plošče KT, Gray Board 2) Modeli: imamo šest let izkušenj v oblikovanju ...

Podrobnosti izdelka

Valovite palete, kartonske igrače, stojala za igrače, igrače iz lepenke

Opis:
Kartonski zasloni so najboljša oprema za shranjevanje in prikaz izdelkov na trgu.
1) Glavni material: valovita lepenka, plošča KT, siva plošča
2) Modeli: imamo šest let izkušenj na področju oblikovanja in izdelave kartonov, našega inženirskega raziskovanja in razvijamo novo strukturo za naše stranke. Imamo tudi popoln grafični oblikovalec, ki se ukvarja z vašimi umetninami, da bi tiskal v najboljšem primeru, če nimate oblikovalca, lahko pomagamo pri oblikovanju umetnine.
3) Tiskanje in površinska obdelava: offset tisk, sitotisk in tiskanje črnilne vode
Površinska obdelava: sijajna / mat laminacija, lak, vodni premaz, UV prevleka;
4) Velikost: Vsi kartonski prikazi so bili prilagojeni, imamo inženirja in grafičnega oblikovalca, lahko oblikujemo velikost zaslona na vašo zahtevo, kartonski prikazi pa so le za vaše izdelke.
5) Pakiranje: 3 metode pakiranja, a. ravno pakirani v škatli, nato pa preprosto pošljite zaslonov za vas, b.3D škatli paket, naša tovarna v Shenzhen, lahko pošljete svoje druge izdelke v našo tovarno, nato pa izdelke postavimo na zaslonu in pakiranje zaslonov s proizvodi v kartušo 3D in nato pošljite vse prikaze in izdelke, c. prikažejo zaslone kot svoje zahteve
6) Vzorec časa: barvni vzorec potrebuje 3-5 dni, potrebuje barvni vzorec: 2-3 dni
7) Vzorčna pristojbina: celotno ceno vzorca bomo povrnili, če vaša količina naročila doseže do 500 kosov
8) MOQ: naš MOQ je 200pcs, če je vaše naročilo količino manj kot naše MOQ, bomo to naredili kot vzorec naročila.
9) Čas dostave: 12-15 dni, če imate nujno potrebo, lahko potisnemo in poskusimo dokončati tovor čim prej.
10) Dostava: imamo dolgoročno sodelovanje posrednika, ki vam pomaga urediti dostavo, po morju ali po zraku je v redu. seveda, lahko tudi sami poskrbite za dostavo, pomagali bomo urediti nakladanje brezplačno.

Imamo strokovno ekipo oblikovalci in prototipov stroj, tako da bomo lahko mock vzorec za vašo odobritev pred naročilom. Ti prenosni zasloni so lahki, enostavni za namestitev in izdelavo, da stojijo do visokega prometa na drobno. zasloni so prijazno okolje, načrtovane in proizvedene dobro, promovirati vaše blago in podjetje svojim strankam.

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev paletnih palet, naša tovarna lahko strankam zagotavlja valovite palete, stojala za igrače za igrače, igrače, igrače, izdelke z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje