OEM pozdravljen material papirja PDQ zaslona z logotipom blagovne znamke

PDQ Hook zaslona, proizvajalec / dobavitelj Stojalo za stojalo proizvajalec / dobavitelj na Kitajskem, ki ponuja OEM pozdravljen kartušo Material Hook zaslona z logotipom blagovne znamke, visoko kakovostno pakiranje / pakiranje Gift Box, papir Box in tako naprej.

Podrobnosti izdelka
Jiechuang Display je eden od vodilnih Counter Displays proizvajalcev in dobaviteljev, naša tovarna lahko zagotovi strankam oem pozdravil papirja material kavelj pdq zaslon z blagovno znamko logo izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Osnovne informacije

7.19-1.1.jpg


Naša prednost
1) več kot 10 let izkušenj: Imamo več kot 10 let izkušenj v izdelkih za ročno izdelavo embalaže, in smo dovolj sposobni za načrtovanje, proizvodnjo in prodajo.
2) Surovine: Vsi materiali se lahko reciklirajo in so okolju prijazni ter imajo certificirano FSC.
3) One-stop storitev: prodajalci so bili usposobljeni z rednostjo, oblikovalci so z večletnimi delovnimi izkušnjami v profesionalnem oblikovanju, izkušeni QC in tehnični osebi.
4) Napredna oprema: Nemčija uvožena tiskarski stroj, UV-stroj, laserski stroj, stiskalnice za mehurčke, stroj za brončanje, stroj za rezanje, stroj za vroče žigosanje, stroj za pranje posode, stroj za rezanje papirja, lepilni stroj in komplet tiskanja opremo za obdelavo vašega servisa.


Pakiranje in dostava

Korak 1: vsak posamezen del v mehurček,
2. korak: v notranjo škatlo, notranja ima peno na vsaki strani
3. korak: več notranji škatli v škatlo,jc@displaystandpop.com

Povpraševanje