Dom > Novice > Vsebine

Pladenj lepila

Jan 26, 2015

Naslov: 1. Status uporabe lepila, 2. možnosti in outlook,

1; Lepilo je zelo široko paleto aplikacij in enostaven nakup surovin za proizvodnjo spojin;. Končal glede na potrebe različnih kemijsko strukturo in funkcijo delimo v številnih oblikah.

Embalaže, tiskanje samolepilnih plašč blago, saj ima nenadomestljivo vlogo, embalaže in tiskanje je postala pomemben dejavnik, ki vpliva na konkurenčnost blaga, ljudi, na višje surovin embalaža več Lei. Zahtevajo poceni in trajnost. Zahteva tudi lep in žlahten lahko spodbujajo in bi pritegnili potrošnike. tudi zahteva močno proti ponarejanju funkcijami.

Lepilo zagotavlja te funkcije, in dal embalaže in tiskanje razvoj industrije in rast zagotavlja energijo za ustvarjanje pogojev, lahko rečemo:... Ni lepilo las in vzporedne uporabe, ne morete videti svetle luči očarljivo animirani sodobne trendy pakiranje blaga. Lepila, predvsem za škatli spodnji ustnici šiv lepilni krog pri pripravi iskreno pri zlaganju škatel;... Obseg popusta obveznico z maksimalne osi papir papir pločevinke steklenice, posode. sod pokal zastavo palico. papir in papir. papir in obrekovanja potegnite sestavljena papir in tanke plasti in kovinski film. prožne plastike imenuje laminiran zapiranje in tako naprej.