Dom > Novice > Vsebine

S & P 500 Notches, nov zapiranje visoko

Jul 23, 2016

U.S. zaloge končal višje petek in S & P zadeti sveže rekordno--sedmim letos--dan po premoru se je končalo Dow je devet-dan zmagovalni serija.

Vlagatelji še naprej analizirati dohodne zaslužki v četrtletju poročila in sprostitev v prvi post-"Brexit" gospodarski podatki vVeliki Britanijiin Evropi.

Širše Standard & Poor's 500 povzpel 0,4 % na novo zapiranje visoko 2175.03, medtem ko tehnologija parka prevladujejo Nasdaq composite pridobil 0,5 %.

Na industrijskega povprečja Dow Jones, ki videl najdaljši dnevni zmagovalni serija v več kot treh letih snapped četrtek, končal 0,3 %.

ZDA borzo je bil na bika teči od začetne dvodnevni prodajo-off po junija 23Britanijeglasovanje za izhod iz evrskega območja. Pred četrtek pullback, Dow in S & P 500 je udaril zapise po Iznošenje predhodno vrhov sega do maja leta 2015.

Val, ki je višji zaZDA zalog je posledica delno dostojno začetek drugega četrtletja zaslužek sezone kot poročila, ki prihajajo v manj slabo kot prvotno Bali. Naslov v petek seje, 103 zalog v S & P 500, ki so poročali o rezultatih, 67 % so dopolnilni rezultate, višja od dolgoletnega povprečja za 63 %, glede na zaslužek-tracker Thomson Reuters. Rast plač za S & P 500 družb so videli pogodbenice za 3,3 %, četrtletje, Thomson Reuters pravi.

Poleg pridobivanje sveže plače petek iz blue-chip imena, kot General Electric(GE) in Honeywell (HON) --obe podjetji dopolnilni zaslužek na delnico napovedi), Wall Street je tudi razgrajanjem sveže proizvodnih podatkih v Evropi in Veliki Britaniji, je prvi takšne podatke od tako imenovanih "Brexit" glasovanje prejšnji mesec.

GE deleži so 2 % in Honeywell, ki zniža svoje 2016 prihodki usmerjanje, odštel 2,4 %.

Kot je bilo pričakovano, začetni post-"Brexit" podatkov izUK je bila šibka. V resnici, tako imenovani "flash" PMI podatkov v velikiBritaniji padla čez krov, z večje od pričakovanih oslabitev v proizvodnjo, storitve in na splošno sestavljeni indeks.

Peter Rosenstreich, vodja strategije trga v Swissquote banki, poimenoval, a "mračni post-"Brexit"PMI se glasi" USA Today povedal prek e-pošte, ki slabo podatkov označen "za strmim kapljic v UK PMI zgodovine."

Barclays imenuje šibka PMI podatkov v velikiBritaniji kot "skladno z neizbežno recesije" tam.

Na svetlo plat, manufacturing PMI podatkov v evroobmočju prišel v boljši od pričakovanih, s široko evroobmočja prehiteli pričakovanja, kotNemčijainFrancija.

Zaloge v Londonu so se povečale, kot je FTSE 100 pa do 0,5 % sredi sveže upa, da bo hit UK gospodarstvo dala Bank of England še več streliva več spodbud na trge in gospodarstva na svojem naslednjem sestanku politike.

Zaloge v Evropi so trgovanje skoraj nespremenjena, s široko indeks Stoxx Europe 600 off manj kot 0,1 %. Deleži so v 1,1 % naJaponskemin 0,2 % v Hong Kongčez noč.