Dom > Novice > Vsebine

SAN DIEGO

Jul 11, 2016

1. Alex Bregman, Houston Astros

Astros' parcela možnost izgledala cvetu zvonjenja v igri Futures, annihilating baseball za trojno, dvojna, in enotno, oziroma, v njegov prvi trije at-bats. (Je izstrelil v četrtem, manjka priložnost, da postane verjetno prvi igralec kdaj udariti cikla v terminskih igra.)

Čeprav predvsem shortstop doslej v svoji karieri mladoletnika liga, Bregman začel na tretji bazi – položaj, ki verjetno predstavlja njegova najboljša pot do velikih, saj je Astros Carlos Correa v kratkem. Naredil nekaj lepo igra, preveč, najprej začne madež 5-4-3 dvojno igro in kasneje dokazovanje dober razpon in hitro sprostitev med polnjenjem počasi helikopter. Je naredil tipati zdrobljen bat valja po selitvi v shortstop kasneje v igri, ampak hej, Carlos Correa predvaja kratek.

Tudi omeniti: Bregman ima 1.019 OPS tej sezoni po vsej razreda AA in AAA igra. Izgleda pripravljen.

2. Chih-Wei Hu, Tampa Bay žarki

Hu zahteva le osem parcel za prebroditev odlično peti. Je udarila Ryon Healy in Dom Smith-par fantov tukaj za svoje hitting — in vzbudil nekaj resnično slab iščejo gugalnice v procesu.

Ali ste vedeli, da je Hu je priimek fonetično enaka pogosto uporablja angleški zaimka, ki tako se zgodi, da je povezana s priljubljeno Abbott in Costello skico o baseballu? No, to je.

Prikaže kartonski papir