Dom > Novice > Vsebine

Embalaža za farmacevtsko industrijo industrija ohranja hitrega razvoja v določenem obdobju

Jan 26, 2015

Drog kot poseben izdelek, država ima stroge zahteve za embalažo, in celo posebno drog embalaže so posebne zahteve. Poznavalci poudaril, da zdravje večno človeških potreb, tako da farmacevtska industrija lahko šteje kot večno sončnem vzhodu industrije. Še posebej v naslednjih pet do deset let, svetovne farmacevtske industrije bo ohranila hiter razvoj, embalaža za farmacevtsko industrijo bo tudi vratar v obdobju hitrega razvoja.

Spodaj so nekatere posebne analize industrije embalaža za farmacevtsko industrijo.

V zadnjih letih, Kitajske embalaža za farmacevtsko industrijo industrija ohranila medletna rast več kot 10 % svojega BDP znašal več kot 10 % bruto proizvodnje Embalažno industrijo, farmacevtska industrija, ki je višja od vrednosti celotne industrijske proizvodnje v državi. Vendar, močne industrije embalaža drog na Kitajskem je še vedno šibko, večinoma mali, nizko vodstveni ravni, nizko-end izdelke odveč gradnje resno pomanjkanje razvoja novih izdelkov in uporabo novih tehnologij, standarde kakovosti in sistem gradnje je še vedno ni popoln.

Podatki kažejo, da nacionalni urad za statistiko v farmacevtski industriji farmacevtskih izdelkov prihodka od prodaje 2001 1,924.39 milijarde juanov v 2012 17,337.67 Yuan, je povprečna letna stopnja rasti krmnih 22,12 %. Da bi zadovoljili hitro naraščajoče povpraševanje trga, farmacevtske družbe zagotovo povečali farmacevtskih embalažnih materialov, ki spremlja naročila vložkov, da se razširi obseg proizvodnje in izboljšanje kakovosti proizvodov.

Skratka, dobra združljivost z drogami farmacevtskih podjetij za zagotavljanje visoke kakovosti, drog, pakiranje, embalaža za farmacevtsko industrijo industrija ohranja hitro rast tečaja v določenem obdobju.