Dom > Novice > Vsebine

Novo poročilo obravnava trg papir & kartonaste embalaže - globalna industrija analize, velikost, delež, rast, trendi in napovedi 2016-2024

Jun 28, 2016

Papir in karton embalaže rešitve so obsežne aplikacije po več industrijskih Vertikale iz zdravstvenega varstva industrijo hrane in pijače in osebno nego na domu. Poleg tega te embalaže rešitve se uporabljajo v sektorjih, kot so tovorni & prevoznik, izobraževanje in nepremičnih in gradbeništvo.

Poleg tega papirja in paperboards se tudi uporabljajo za izdelavo embalaži, škatle, kartoni in kartonske škatle.

Podjetja, ki opravljajo papirja in kartonaste embalaže rešitev se večajo njihovo ponudbo od jedro izdelka za svetovalne storitve končnim uporabnikom za izbiral najbolj učinkovita rešitev za embalažo glede na zahteve potrošnikov. Potrebo take strategije je v veliki meri posledica stagnira, rast v tradicionalnih papir in karton, predelovalne industrije.

V prehrambeni industriji, papirja in kartonaste embalaže se uporablja za pakiranje sadja, zelenjave, sladoled, meso

V industriji pijač, kartona in papirja pakiranje tehniko paket mleka, sokov,., ker v zdravstveni industriji, pakiranja tehnika se uporablja v pakiranje farmacevtskih izdelkov, zdravil,

Globalno papirja in kartonaste embalaže trga: Segmentacija

Globalno papir & kartonaste embalaže trgu Segmentacija na osnovi razreda, uporabi, vrsto izdelka in regiji. Na podlagi razred, globalno papir in karton embalaže trgu Segmentacija v obložene nebeljenega kraft karton, bela črta iverne plošče (WLC), papirju za oznake, zložljiva škatla odbor (FBB), trdna beljene sulfat (SBS) in drugi (tekoče embalaže razreda, pergamentni papir, zelenjavni papir in filtrirni papir).

Na podlagi uporabe, globalno papir in karton embalaže trgu razdeliti v hrane, pijače, zdravstvenega varstva, osebni varstva, oskrbe na domu, in drugi (gradbeništvo, izobraževanje in miruje,.). Na podlagi vrsto izdelka, globalno papir in karton embalaže trgu razdeliti v valovite polje, boxboard in prožen papir embalaže.

Na podlagi regije, globalno papir & kartonaste embalaže trga je razdeliti v Severni Ameriki, Latinski Ameriki, zahodni Evropi, vzhodni Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki, Aziji, razen na Japonskem, in Japonska.

Globalno papirja in kartonaste embalaže trga: ključni igralci

Glavni akterji, ki sodelujejo pri izdelavi papirja in kartonaste embalaže izdelkov vključujejo Amcor Ltd, Inc Cascades, ITC D.o.o., DS Smith Plc., pakiranje Corporation of America, Clearwater papir Corporation, Mondi skupine, Metsa skupine, RockTenn podjetje, Nippon papir Industries Co. Ltd, Svenska Cellulosa Aktiebolaget, Smurfit Kappa Group plc, Stora Enso Oyj, International Paper Company, in Sappi Limited, med drugim.

Raziskovalno poročilo predstavlja celovito oceno trga in vsebuje premišljen vpogled, dejstva, zgodovinske podatke in statistično podprta in potrjenih industrije trgu podatkov. Vsebuje tudi projekcije storiti s pomočjo ustrezne predpostavke in metodologij.

Raziskovalno poročilo zagotavlja analize in informacije po kategorijah, kot so tržne segmente, geografska območja, vrste, tehnologije in aplikacije.

Globalno papirja in kartonaste embalaže trga: vozniki in omejitve

Zaradi večje ozaveščenosti potrošnikov o neželenih učinkov nerazgradljivih materialov in narašča okoljskih vprašanj, potrošniki so vse bolj odločajo za okolju prijazno embalažo rešitve, tako gonilna sila celotnega papirja in kartonaste embalaže trga. Poleg tega povečanje razpoložljivega dohodka ljudi, zlasti v države v razvoju je še en dejavnik, dovajanje rast svetovne papir in karton, embalaža trgu trenutno.

Poleg tega čedalje večja odvisnost od priročno živila med potrošniki je ključni element trenutno dovajanje rast trga. Vse večjo ozaveščenost potrošnikov za trajnostno embalažo tehnike in recikliranja papirja in kartonaste embalaže so nekaj drugih najpomembnejših dejavnikov za spodbujanje gospodarske rasti globalnega papirja in kartonaste embalaže trenutno na trgu.

Močna konkurenca med papirja in kartonaste embalaže proizvajalcev je ključni dejavnik zadržati rasti trga. Poleg tega, prevladujoče razdrobljenost v industriji zaradi povečanje koncentracije mala in srednje velika proizvajalci in pretvorniki je a ključni element deluje kot naslon za rast globalnega papirja in kartonaste embalaže trgu trenutno.

Poročilo vključuje izčrpno analizo na:

Tržnih segmentih
Dinamiko trga
Velikost trga
Ponudbe in povpraševanja
Trenutni trendi/vprašanja/izzive
Konkurenca & podjetja

Vključuje regionalne analize

Severni Ameriki (ZDA, Kanada)
Latinski Ameriki (Mehika, Brazilija)
Zahodna Evropa (Nemčija, Italija, Francija, UK, Španija, nordijske države, Belgija, Nizozemska, Luksemburg)
Vzhodne Evrope (Poljska, Rusija)
Aziji (Kitajska, Indija, ASEAN, Avstralija in Nova Zelandija)
Japonska
Bližnji vzhod in Afriko (GCC, S. Afriki, in N. Afrika)

Poročilo je zbiranje informacij iz prve roke, kvalitativne in kvantitativne ocene z industrijo analitiki in naplavine strokovnjaki iz industrije in industrije udeležencev v verigi vrednosti. Poročilo ponuja poglobljeno analizo staršev tržna gibanja makroekonomskih kazalcev in upravni dejavniki, skupaj z privlačnost trga po segmentih.

Poročilo tudi karte kvalitativnih vpliva različnih dejavnikov trga na posameznih tržnih segmentih in geografskih območij.