Dom > Novice > Vsebine

Nove možnosti industrije kartonske zaslon

Jun 01, 2016

Z znanostjo in tehnologijo, ki se hitro razvija, obstaja huda konkurenca v vseh industrijskih, zato bo oglaševanje spodbujanje bolj in bolj priljubljena. Tradicionalne metode za spodbujanje oglaševanja na živo ali sprašuje znanih zvezd opravljati za njih pa predrag privoščiti za večino trgovcev.


Kartonske prikaz zdaj nadomešča tradicionalne in digitalne metode zunanji in notranji zaslon. To je okolju prijazna alternativa prsten znak deske in moči obstati lahek customized z vse izvrstno vzorec natisk naprej to. Kartonske zaslona so različne vrste vzorec takšne kartonske tla zaslon, kartonske palete zaslon, kartonske smetišče regale, kartonske totem zaslon, števec vrhu zaslona, voziček kartonske škatle, kot tudi papirja pakiranje škatle in vrečke. Kupci lahko izbirajo primeren model za svoje izdelke, ki je enostaven za upravljanje in veliko koristi.


Naše Shenzhen Jiechuang prikaz izdelka co, Ltd, ki so specializirane za projektiranje in izdelavo kartonske prikaz izdelkov kot tudi papirja pakiranje škatle in vrečke za več kot 10 let, imamo strokovnih oblikovalcev, ki vam pomaga, da načrt.


Dobrodošli, da nas kontaktirate za več informacij. Skušali bomo naše najboljše vam visoko qulaity izdelkov s konkurenčno ceno.