Dom > Novice > Vsebine

Naj bo predstavnik kartona vaš govornik

Dec 06, 2018


Naj bo kartonski prikaz vašega predstavnika ni samo ideja. Pravzaprav nadgrajeni kartonski zaslon vam bo pomagal prihraniti stroške in čas od promocije prodaje in doseči odlično prodajno uspešnost. Naročni način pošiljanja kartona


To je pravi primer ene od naših kupcev iz Belgije, ki je od nas kupil CDU kartonske števce z digitalnim zaslonom, da bi prikazal svoj novi izdelek, čarobno denarnico.

Moja stranka je na trg začela čarobno denarnico in potrošnikom je pokazala, kako čarobna je denarnica. Medtem mora poučiti potrošnike, kako uporabljati denarnice.


V tem primeru mora vsakič znova in znova pojasniti vsakega potrošnika. To delo je zelo pomembno, vendar dolgočasno. Kdo bo to storil? Ko mu je težava problem, se mu zdi, da mu lahko stroj pomaga pri opravljanju dela. Torej je prišel k meni.

Dejansko je to prava pametna ideja. Naredili smo števec, ki je na voljo za shranjevanje digitalnega zaslona. Moja stranka bo postavila slike / videoposnetke na zaslon, nato pa bo denarnico prikazala potrošnikom.

Torej zaslon ni le škatla za shranjevanje denarnice, temveč tudi predstavnik za predstavitev denarnice. Kakšen odličen prodajalec!

QQ图片20181206165942

Zračni tovorni list pošiljke iz kartona


QQ图片20181205103044

Kartonski števec z digitalnim zaslonom LCD v belgijski trgovini

Kontaktirajte me, če karkoli izpolnjuje vašo zahtevo

Kathy Ni

E-pošta: sales01@displaystandpop.com

Tel / WhatsApp: +86 17301935393Različni kartonski zaslon z digitalnim zaslonom za vaše možnosti


cardboard countertop display with LCD screen 4376422 Summer-Slippers-Cardboard-Display-Wth-LCD-Screen-on-Topheader waterfall cardboard display with LCD screen

K