Dom > Novice > Vsebine

Mednarodni dokument dopolnjuje prodajo poslovanjem azijskih kartonska embalaža

Jul 04, 2016

MEMPHIS, Tenn., 30 junija 2016/PRNewswire /--mednarodno papir (NYSE: IP) danes napovedal, da je izpolnjen transakciji prej razkriti-prodajo svojih valovite pakiranje poslovanja na Kitajskem in jugovzhodno Azijo Xiamen mostu Hexing kapitalske naložbe partnerstvo podjetja; in pridobitev Holmen Papirnica Madridu v Španiji. Podjetje namerava spremeniti stroj časopisnega papirja za proizvodnjo recikliranega containerboard v drugi polovici leta 2017.

O mednarodnih papirja

International Paper (NYSE: IP) je vodilna v embalažo in papir z proizvodnih operacijah v Severni Ameriki , Evropi, Latinske Amerike, Rusija, Azija in severne Afrike. Podjetja vključujejo industrijske in potrošniške pakiranje nepremazan papir in celuloza. S sedežem v Memphis, Tenn., podjetje zaposluje približno 55.000 ljudi in je strateško nahaja v več kot 24 držav, ki služijo strankam po vsem svetu. International Paper neto prodaje za leto 2015 so bili $22 milijard. Če želite več informacij o International Paper, izdelkov in upravljali prizadevanja, obiščite internationalpaper.com.

Nekatere izjave v tem javnost se lahko štejejo za prihodnost usmerjene izjave. Te izjave odražajo trenutni pogled družba za upravljanje in so predmet tveganj in negotovosti, ki lahko povzročijo dejanski rezultati razlikujejo bistveno od tistih izrecnim ali zakonsko predpisanim v teh izkazih. Dejavniki, ki lahko povzročijo dejanski rezultati razlikujejo vključujejo, vendar niso omejena na (i) industrija pogoji; (ii) globalne gospodarske razmere in politične spremembe; in (iii) drugi dejavniki, ki jih najdemo v javnost in Securities and Exchange Commission opilki družbe. Podjetje se zavezuje dolžni javno posodobiti vse prihodnost usmerjene izjave, ali zaradi novih informacij, prihodnjih dogodkov ali kako drugače.