Dom > Novice > Vsebine

Darilo škatle razkrivajo svet ljudmi olimpijski turistom

Jul 18, 2016

Kot Veliki Britaniji še za praznovanje svoje rastoče zaznamovati od zlate medalje, olimpijske igre 2012 predložil UK prebivalce z drugo mednarodno zmago okoli navijanja. Zahvaljujoč olimpijski usmerjene akcije, vedno izpostavljeni človeški primeri trgovine z mamili v London.

Trgovina, eden največjih zločinov v svetu, človekove vpliva do 2,4 milijonov moških, žensk in otrok vsako leto, ki se Prelisičil ali prisiljena v odhodu domov z obljubo boljšega življenja kje drugje. Ko prispejo na cilj, vendar, so odkrili, da so bili zavedeni in so vodila v taki ali drugačni obliki v življenje modernega suženjstva.

V zadnjih dveh tednih, darilo škatle so bile prikazane v različnih ikona lokacijah v okolici Londona, vključno z zunaj Westminster Abbey, znotraj St Paul's Cathedral, zunaj Southwark katedrala in v več olimpijski okrajev kot del novo akcijo organizira Združenih narodov Global Initiative za boj z ljudmi (ZN. DARILO) in ustaviti na Traffik.

Na zunaj, ti hodi kosov javne umetnosti so na videz zanimiva darila, ki simbolizirajo Namamljen obljube, ki jih preprodajalci. Vendar pa na notranji strani vsebujejo tri dimenzionalni, razmišljanja in interaktivne izkušnje, ki uvaja tiste, ki vstopijo v nevzdržen ljudmi, kot tudi predlaga načine, v katerem obiskovalci lahko pomaga, da bi do konca tega globalni kriminal. Vsako polje prevzame drugo temo kažejo številne vidike ta hitro rastoča kriminala; služabništvo, prisilnem delu, spolnim izkoriščanjem in prisilnim ulični kriminal so bili izbrani kot so najbolj razširjene oblike trgovine z ljudmi v Londonu.

Ruth Dearnley, CEO od Stop Traffik, pravi: "kot se svet spušča na London za olimpijske igre, želimo naučiti prepoznajo znake ljudmi in doslej, smo bili izjemno zadovoljni z rezultati.

"Kot ljudje vnesete polje v London so se naučili več o kaznivo dejanje in za nekatere peni je padla; so spoznali, da nekatere sumljive razmere v svoje soseske lahko dejansko primerov trgovine z ljudmi-primerov, ki zdaj preiskujejo policije. Naš cilj je pomagati ljudem razumeti, da trgovanje poteka po vsem Londonu in ostalo v Združenem kraljestvu, kot tudi v vseh drugih državah na svetu, pogosto pravice iz naših nosovih."

Stop Traffik in ZN. DARILO spodbujajo to akcijo med olimpijskimi in paraolimpijskih obdobje, da bi pritegnili pozornost na stotine tisoče Londončani – ampak tudi pozornost na milijone turistov in obiskovalcev iz celega sveta, ki bo v kapitalu to zelo posebno poleti, v pomoč jih odnesejo domov sporočilo globalno pobudo proti zla ljudmi.

Če želite izvedeti več o poljih in kje jih najti v prihodnjih tednih obiščite darilni škatli