Dom > Novice > Vsebine

Finski papirja velikan za zaustavitev embalaže mlin v Indiji

Jul 04, 2016

HELSINKI, junij 22 (Xinhua) - Finski papirja velikan Stora Enso v ponedeljek napovedal svoj načrt za stalno zapreti svoje pakiranje mlin v Chennai, Indija.

Chennai mlin je bil pridobil Stora Enso v 2011. Proizvaja potrošnikov in transportna embalaža iz valovitega kartona, predvsem za prodajo na lokalnem trgu.

Tovarne, ki trenutno zaposluje 350 delavcev, je dejal, bo nadomestila in ponovne zaposlitve podporo tistim, ki so izgubili svoja delovna mesta.

Družba je dejal, da je zaprtje je končalo zaradi nedobičkonosnosti in velik upad povpraševanja lokalnega trga.

Z razvojem telekomunikacijske tehnologije in priljubljenosti elektronsko, svetovno povpraševanje po papirnih izdelkov predvidoma še uvrščajo v prihodnjih letih.

UPM, Panožna skupina finskih gozdov, konča štiri veje na Finskem, Franciji in Veliki Britaniji v novembru 2014 za zmanjšanje zmogljivosti papirja v Evropi.

Ustanovljena leta 1998, Stora Enso je proizvodni objekti v skoraj 20 državah po svetu. Do konca leta 2014, je imela okoli 27.000 zaposlenih po vsem svetu.

Smo proizvodnjo in oblikovalec vseh vrst pakiranje izdelkov. Specializirani smo v prikazu kartona, podlo do izdelkov za promocijo in oglaševanje supermarketov.


Smo strokovni proizvajalec v kartonske prikaz stojalo, kot spodaj

1. kartonski Display Stand

2. kartonska tla prikaže

3. valovite Peg kavelj prikaže

4. smetišče regale, prikaže pomočniki

5. palete prikaže

6. counter prikaz polja

7. PDQ, POP Standee, Totem / Lama stojalo,

8. maloprodajne embalaže itd.