Dom > Novice > Vsebine

Povratne informacije strank za JC POP prikaz

May 25, 2016

Ko naše kartonske pop prikaz stojalo je bila dana v trgovinah, je opozoril strank profil blagovne znamke in novih izdelkov. Promocija proizvodov lahko pomaga. Glede na povratne informacije naših strank, naše kartonska samostojno zaslona ima naslednje prednosti:


1) meri design: profesionalni oblikovalci vam pomaga, da načrt v skladu z idejo kupca in njihove posebne izdelke. OEM in ODM sprejemljivo je bolj prilagodljiv za kupca.

2) recikliranje materiala: kakovostnega materiala je 100 % reciklirati in okolja, ki lahko reciklira uporabi in ne škodi okolju.


3) enostavno Zložite in zbrati: kartonske prikaz stojalo moči obstati stanovanje paket, ki bo rešil stroške za ladijski promet in embalaže, in je bolj enostavno poslati na drobno.


4) tovarne neposredno posredovanje: krajši dobavni rok, in ne srednji stroški, kupec lahko dobil visoko kvalitetnih izdelkov po konkurenčni ceni.


Naše visoke kakovosti kartonske prosto stoječe prikaz stojala in pop counter prikaz bo prinašajo koristi za naše stranke, in se bolj priljubljena v kanadski trgov.