Dom > Novice > Vsebine

Valovite polja stroj

Jul 09, 2016

Valovite polja običajno pridelani v velikih strojev, ki imajo več sklopov, ki opravlja eno ali več korakih v množično proizvodnjo polji. Teh oddelkov pogosto vključujejo pisanja s črnilom odsek, lepljenje oddelek, odsek zložljivi, dostave oddelku in zlaganje oddelek.

V operaciji, valovitega kartona se dovaja v razdelku tiskarske barve valovitega polje stroja. Tukaj je zmanjšanje odbor, tiskanih in zarezo za zgibanje. Od pisanja s črnilom odsek krovu potuje v razdelku lepljenje uporabi kapljica lepila po eni rob odbora. Odbor nato potuje v razdelku zložljivi kjer dolgo vrtijo pasovi posredujejo odboru in povzroči zunanji robovi odbora navznoter zložiti skupaj z scorelines. Kot robovi krat nad, lepljene rob zavihan na robu unglued tvoriti pečat. Ko odbor je prilepljena, prepognjena in zaprti, nato preide v razdelku dostave, ki omogoča prenos končal valovite polje v razdelku zložljivi v razdelku ločeno zlaganje.

Pogosta težava z zložljivi proces je, da postane vodilni in zadnjem robu valovitega kartona špila. Zato je predmet tega invenion zagotoviti valovitega kartona, transportni sistem, ki bo proizvedel pravilno uskladiti valovite polje.

Drug problem s tem valovite polje stroji vključuje pasovi, ki se uporablja za prevoz kartonski material skozi lepljenje in zložljivi deli stroja. Kot pasovi izrabijo, so začeli širiti in zdrs na valje in pogon jermenice. To še posebej velja z nižjo glavnih pogonskih jermenov. Zato je predmet tega izuma zagotoviti valovitega kartona, transportni sistem, ki bo zmanjšala zdrs pasovi o svojih zadevnih valji in pogon jermenice.

Ko polje valovite izhaja iz zložljive oddelek, prehaja v razdelku dostave. Dostavo oddelku stanje tehnike strojev sestavlja par zgornje in spodnje ledvic pasov, ki se uporabljajo, da manjše škatle v poravnavo kot prestopu praznino med zložljivi in zlaganje delov stroja.

Razlog za praznino med dvema oddelkoma je, da je vhod v razdelek zlaganje vsebuje dve navpični spiralni zobniki, ki stik zunanjih robov polja končni valovite in postopoma odpravi polje do in od načina naslednjem polju izhod zložljivi oddelek. Če orodje za spirale je preblizu odseku zložljivi več polja postane ukrivljen ker rob polja doseže vrh spirale, preden zadnjem robu osvobojeni zložljivi oddelek. Zato zgornje in spodnje ledvic pasov, ki se uporabljajo za poveča razdaljo med dvema oddelkoma.

Zgornji ledvični pas v stanje tehnike strojev vrtljivo vpet. Tako ko mala valovite polja se vodijo, zgornji ledvični pas lahko postavljen na vrhu nižje ledvic pas za vodenje manjše škatle, ko gredo v razdelku zložljivi v razdelku zlaganje. Ko se vodijo večje škatle, zgornji ledvic pasov preklopiti gor in s poti, da se prepreči upogibanje večje škatle.

Ledvični pasovi so posledica dolgo gredi. Kot rezultat, ko stare ali poškodovane pas je treba zamenjati, celoten rotorja je treba potegniti skozi stroj po zamenjavi pasu. To povzroči drago izgube denarja in delovanje pravočasno medtem, ko se popravila. Zato je predmet tega izuma zagotoviti boljše polje, transportni sistem, ki blaži potrebo po takih ledvic pasov.

Končno, ko potekajo zelo široko polja, se nagibajo k sag pod lastno težo. To lahko povzroči motenje in tudi zrahljamo lepilo pečat med dvema zavitimi robovi polja. Zato je predmet tega izuma zagotoviti škatlo transportni sistem je izboljšati in poenostaviti polje podporo sredstva.

Drugih predmetov in prednosti izuma postalo jasno kot izum je opisano v nadaljevanju podrobno in z upoštevanjem spremnim risb.