Dom > Novice > Vsebine

Škatli recikliranje inovativnih okoljskih idej

Jan 26, 2015

Zdaj, online nakupovanje postalo del življenja mnogih ljudi, skoraj eno spletno nakupovanje bo škatle. Naj gre za velika kartonska škatla, škatla ali majhen, da ostanejo doma res ni veliko uporabljali, ampak tudi zasedla umetnostno. Zato, nekateri ljudje ga kot odpadki papir za prodajo, in nekateri preprosto romanca.


To se razume da Kitajska Ekspres obseg do 10 milijard letno, in veliko izrecno uporabi kartonska embalaža, čeprav polovica so bili ponovno uporabiti, in druga polovica je skoraj kot ostanki za prodajo ali kot smeti vrgel. Povprečna teža 0,1 kg na škatli, za proizvodnjo 1 tono papirja zahteva 20 dreves za izračun leta dostavi kartonov bo porabijo skoraj 10 milijonov dreves. Vidna, je vir problem odpadkov, ki so posledica kurir škatla postane bolj vidno, "Express škatli recikliranje" je postala bistvenega pomena.


Mislim, da dobavitelj električne energije za začetek "škatla iz okolja in recikliranje" akcijo, katere namen je prebuditi ljudi, naj bodo pozorne na varovanju gozdov, varstvo okolja in spodbuditi ljudi, da sprejmejo ukrepe za vse, da se pridružijo v okoljske dejavnosti, ki je, da shranite škatli iz sila, temveč tudi za zaščito gozdovi , varstvo okolja in naredite kopijo vašega prispevka.