Dom > Novice > Vsebine

Kartonske prikaže oblikovalec in proizvajalec v Shenzhen, Kitajska

Dec 17, 2015

Splošne informacije o vseh vrst, kartonske zaslona stoji v Shenzhen Jiehcuang prikaz izdelka co, Ltd:

Števec prikazovalne enote (CDU)

Števec prikazuje so na splošno manjše od tla stoji enote imajo manj izdelkov, vendar so strateško dani na drobno točke nakup števcev pritegniti pozornost potrošnikov, ko plačajo za svoje blago.

Nadstropje, stalni prikaz enot (FSDU)

Valovitega kartona tla stalni prikaz enot zakona kot dodatna polica prostor za maloprodajne okoljih; jih lahko uporabi za enega ali več različno velikih izdelkov, vse pod isto blagovno znamko.

Palete vkrcevalci / prikaže paleto

Palete vkrcevalci ali trgovanje enote so prikaže na paletah, ki se uporabljajo za ladje razsutem izdelkov vnaprej napolnjena proizvajalec neposredno v delavniških radovoljen zakaj potrošnik lahko izbiramo v okolju na drobno.

Smetišče regali / smetišče Bin prikaže

Kartonske smetišče regali so prosto stoječe Odpri prikaže pogosto uporabljajo za majhen svoboden proizvode običajno osnova je natisnjena z barvo brez zamenljivi dogovorili tiskani glave

Promocijski standee / oglaševanje banner

Standees so lahek karton prikaže sporočiti tržno sporočilo ali spodbujanje določene blagovne znamke ali izdelka. Lahko so katerekoli oblike, običajno popolnoma natisnjena in Preobsežne da se opazi potencialne potrošnike.