Dom > Novice > Vsebine

Proizvajalec kartonske prikaz izdelkov prijava za dobavo akrilne Pop prikaz & kartonske Pos zaslon po dostopnih cenah

Jul 11, 2016


S široko paleto izdelkov Prikaži elemente v svojem portfelju, Jiechuang prikaz Products Limited je vodilni dobavitelj akrilne in kartona prikazuje število strank po vsem svetu. Izdelki so na voljo v različnih modelov z več funkcionalnih prednosti, za prikazovanje različnih elementov


Podjetje dobavlja impresivno prikaz obsega, vsebuje številne privlačne modele. Iz akrilnih prozornim visoke kakovosti, zasloni so na voljo v različnih modelov in velikosti kot na zahtevo stranke. Jasno, akril materiala, opremljena z LED luči ponuja lep izdelek prikaz rešitve za podjetja. Prikaže lahko digitalni tisk ali sitotisk tiskanje po meri ime ali logotip prisotnost na njih. Pop zaslon je primeren za prodajaln, super trge, razstave in druge krajev za prikaz, oglaševanje ali blagovnih znamk izdelkov.

Jiechuang prikaz zbirke je resnično vsestranski s paleto privlačne in funkcionalne modelov, ki lahko sprejme različne izdelke. Pos zasloni imajo število blokov, da elementi, varno in privlačno vidna. Stranke podjetja lahko izberejo za OEM/ODM proizvodnje, ki omogoča po meri modelov, ki ustrezajo edin zmnožek prikaz potreb družbe.

Stranke podjetja lahko tudi raziskati svoje točilne izložba shelfrange, ki omogoča prilagodljiv in enostaven način za prikazovanje različnih elementov. Izdelani iz kakovostnih materialov in z izboljšano občutek oblikovanja, pult, police so enostavna za namestitev in dati točke na prikaz. Te prikaže police so enostaven za uporabo in shranjevanje in pomaga podjetjem hitro prikazati proizvodov, kadar je to potrebno.

Shenzhen Jiechuang prikaz Products Limited prizadevanja za zagotavljanje kakovosti in Eleganten zaslon proizvodi, ki ustrezajo promocijski potrebam naročnika. Pogled skozi različne zasloni imajo v svojem portfelju, eden lahko obiščite spletno stran www.displaystandpop.com

Shenzhen Jiechuang prikaz Products Limited

Shenzhen Jiechuang prikaz Products Limited je strokovno akrilne in kartonske prikaz izdelki proizvajalec, doživeli v oskrbo OEM/ODM prikaz izdelkov iz svoje tovarne. Tovarno je opremljen z napredno stroji za rezanje, graviranje, poliranje in montažo naloge. Prikaz izdelkov so pogosto zajema večino svetlobe industrije izdelkov: kozmetika, houseware, oblačila, igrače, živila, okraski, elektronika in tako naprej. Glavni izdelki podjetja so prikaz stojala, LED zaslon, točilne police, smetišče regale, foto okvirji, imetniki, škatle itd.