Dom > Novice > Vsebine

Karavana Costa Rica ekoturizem paketi

Jul 01, 2016

Kostarika Ekoturizem dejstva

Potovanje z izleti karavan popolnoma Kostarika eko ogledi in odkrijte raznolike tropski raj zaščitene, redkih naravnih lepot, kjer skupaj ohranitev, izobraževanje in globoko zavezanost varstvu okolja za podporo trajnostni ekološko Costa Rica turizem, številka ena industrije v tej državi.

V celoti 23 % Ta majhna država skoraj 5 milijonov ljudi je bil imenovan kot zaščitenih nacionalnih parkov, naravni, Naravni rezervati inzatočišča, kar je res precej neverjetno!

Zaščita raznoliko paleto redkih tropskih ptic, plazilcev, flore in favne,Costa Ricaekoturizem znamenitosti vključujejo 75 zeleno zavarovanih območij, ki predstavljajo približno 6 % celotnega naravnih ekosistemov na zemlji. To je res neverjetno, za tako majhno deželo. Kostarikaje:

 • Več kot 13.000 sort tropski živalstvo in rastlinstvo

 • Skoraj 850 vrst edinstveno eksotičnih ptic

 • In več kot 3000 vrst metuljev

 • Costa Ricaekoturizem upravljanje popolnoma sprejeli, prijazni ljudje,CostaRica mogel uspešno ohranjajo občutljivih bioloških rezerve, nacionalnih wildlife habitatov, zatočišča in ekološke rainforest okoljih pa delitev svoje naravne zaklade s svetom.

  International obiskovalci in turisti so vedno toplo pozdravil inCosta Ricaekoturizem paketi so nekatere od najbolj priljubljenih izletih prikolice. Nenehno se prodajajo, zato priporočamo rezervacije early rezervirati vaš prioriteten turnejo dan in zavzeti ugodnost od najnižje možne cene letalskih vozovnic.

  Kostarika Ekoturizem organizatorjem poudarja

  V nadaljevanju je pregled nekatere edinstvene turistične atrakcije, boste videli na naši turneji ekoturizem Caravan Costa Rica.

  Poas & Arenal vulkanov -Ogled obeh vulkan blizu odvisen od vremena, ampak Poas vulkan ponaša milj širok krater in Arenal volcano je veličasten, s svojo aktivno lava tok.

  Braulio Carillo Park- Oblak gozdov, kaskadni slapovi in pohodništvo skozi deviških deževnih gozdov so spektakularen, vendar je škropljenje tramvajem skozi rainforest jungle krošnjami, ki je vrhunec tegaKostarikaeko tour.

  Escallonia oblak gozd -Nahaja se v bližini Poas vulkan, visoka vlažnost Costa Rica's Escallonia oblak gozd skupaj z manj dežja in nizko leži oblaki naredi to meglo zavito atrakcija idealna za vzgojo je Escallonia veliko neverjetno orhidej in tropskih praproti.

  Wildlife zatočišča Cano Negro & Carara bioloških rezerve -Uživali tako teh zavarovanih območij kot del paketa za ekoturizem prikoliceCosta Rica. Križarjenje na Cano Negro Rio Frio ponuja do zapreti ogled možnosti videti Drekavac opice in vodo, hoja liščar, medtem ko Tarcoles River cruise v bližini Carara bioloških rezerve v Guanacaste pridemo na dom redkih Scarlet ara

  Leatherback želve National Park & gnezdišča -Tisoče Leatherback želve vrniti tukaj vsako leto v gnezdo z nekaterimi kot težka, kot 1100 lbs. in pod vodstvom 6 spodnesti koga v dolžina. To je res višek prikoliceCosta Ricaekoturizem paketov.

  Priročnik Antonia National Park -Oglasila Forbes, kot ena od svetovnih 12 najlepših narodnih parkov, Manuel Antonio naCosta Rica'sPacific Coast je priljubljena destinacija na prikoliceKostarikaeko tour.

  Knjigo vašega potovanja paket ekoturizemCosta Ricazdaj

  Kostarika je resnično blagoslovil kot ena redkih držav, ki so bili sposobni uspešno poročiti ohranjanje sistemov krhke eko turizma in turistični panogi ekoturizem.

  Prikolice inclusive izleti, vključno s Kanado, ZDA, Panama, Gvatemala in naših paketov ekoturizem Costa Rica, popolnoma ravna po strokovnih Potovanj, in vse vključujoča turnejo podjetje je ostala družinski lasti in upravljanju leta 1952.

  Če želite več informacij o prikolice popolnoma vodene, All-inclusiveCosta Ricaekoturizem paketov, ki so idealni za skupine, upokojenci in družinskih potovanj, prosim: