Dom > Novice > Vsebine

Pretisnih pokrov na površini izdelka, vlogo v varstvo in Polepšanje izdelkov

Jan 26, 2015

Pretisni omot, blister proces hoteti obstati narejen posebno kos pregleden plastične težko izbočeno obliko prozoren plastični pokrov na površini izdelka, vlogo pri varovanju in beautifying izdelkov. Znan tudi kot blister, vakuumski kapuco, plastične masko. Pretisnih v obliki različnih, lahko razdelimo na: single blister, dvojno blister, blister kartico in blister kartico blister.

Plastične škatle, je razred s pokrovom in na dnu plastičnih izdelkov, osnove in pokrov skupaj se imenuje zlaganje plastičnih zabojčkih, dno in pokrov, posebej imenuje dan dnu plastičnih zabojčkih. ) Plastike "pladenj", znana tudi kot plastični Neto, blister proces bo treba trdo plastično folijo plastike poseben utor, izdelek se nahaja v utor, zaščito in proslavi vlogo izdelka.

Flocking Neto, je plastični pladenj z uporabo posebnih materialov, navadne težko plastične površine lepilo plast materiala žamet, tako da površino pladenj nekakšen velvet touch, za izboljšanje kakovosti embalaže. Antistatični pladenj, plastični pladenj z uporabo posebnega materiala, odpornost materiala površine je manj kot 11 10 ohm moč. Uporablja predvsem v plastično pladnji elektronika, IT izdelke.