Dom > Novice > Vsebine

Za demokratov Email uhajanja, ameriški strokovnjaki glej ruski podploskev

Jul 26, 2016

Ameriški uradnik, ki sodeluje v preiskavi je dejal da inteligence zbrane na taksist demokratične državni odbor (DNC) emails sprosti Wikileaks v petek "označuje onkraj razumnega dvoma da je v Rusiji."

Čas na predvečer Clintona uradno imenovanje ta teden za november 8 predsedniških volitev se pojavljajo vprašanja, aliRusijalahko poskušal ranila, pomagati Trump, njen republikanske tekmec, ali oboževalec populistično čustvo proti ustanovitvi politikov, kot ga je skušala storiti po vsej Evropi v zadnjih letih.

"Zagotovo Rusije je postal mojster na manipuliranja z informacijo za svoje strateške cilje: priča informacije mehurček, ki so jih ustvarili za svoje nevarno vedenje v Krim, Ukrajina in drugje," je dejal nekdanji CIA in National Security Agency direktor Michael Hayden. " Korak, kot je ta, vendar pa bi se res upping svoje igre."

E-pošto je pokazala, da DNC uradniki raziskati načine za spodkopavanje ZDA Senator Bernie Sanders predsedniški kampanji proti Clinton in vprašanja o ali Sanders, ki je Jud, je bil res ateist.

Razkritja potrdil Sanders pogoste brezplačno da stranka priljubljene igral proti njemu in zakriva pogodbenica Konvencije, Clinton upal bi signal enotnosti, ne delitev.

PUTIN JE COUNTERPUNCH?

Dve ameriške obveščevalne uradniki, govor o stanju anonimnosti, je dejal, kramp je lahko del širše kampanje z ruski predsednik Vladimir Putin potisnite nazaj proti kaj misli, da je prizadevanja Evropske unije in Nata, vojaško zavezništvo demokracij Evrope in Severne Amerike, da Opkoljavati in oslabi Rusija.

Ena uradnikov imenuje strah "mačka" iz službe Putina v KGB, Sovjetske obveščevalne agencije.

"Vedno znova, smo videliRusijapotisnite nazaj na kaj Putin meniRusijasmrtni sovražniki," je dejal drugi uradnik. "On je bil aktivno napada US-backed upornikom vSiriji, brenčanje ladij in letal v Črnem morju in Baltiku, ne omenja osvajačkomUkrajinein zaseg Krim. To ustreza vzorcu."

Kljub Clintona kratkotrajna poskus državnega sekretarja "reset" ameriško-ruski odnosi, ko ameriški predsednik Barack Obama je nastopila mandat leta 2009, lahko razpoka emails poškoduje kandidat Kremlju lahko razmisli sovražno in koristi njen nasprotnik, ki je bil prijaznejši.

Putin obtožen Clinton za razvnemati protesti proti njegovi po decembra 2011 ruskih parlamentarnih volitvah, ki je zaznamovala domneve goljufij, rekel je spodbudila "plačanec" nasprotnikov Kremlja, ki ga kritizirajo glasovanje.

"Ona nastavite ton za nekatere nasprotovanje aktivistov, jim je dal signal, slišal ta signal in začeli aktivno delo," Putin povedal navijačev.

Vprašanje o trdi, da je ruski intelligence hacked DNC pridobiti emails, ustanovitelj Wikileaks Julian Assange povedal, NBC News Richard Engel "ni nobenega dokaza da kakršnikoli" in je rekel: "to je preusmeritev" za akcijo Clinton.

TRUMP'S TOPLEJŠE TONEAnalysts je dejal, daRusijacilj lahko veliko širše kot le vmešava vZDA Predsedniške volitve.

"To je bruto poenostavljanje kažejo, da je ruska vlada all-in za Donald Trump," je dejal Andrew Weiss,Rusijaanalitik na Carnegie Endowment za mednarodni mir, Washington temelji možganski trust.

"To je interesRusije... prikazatiZDAkot klanih s priljubljenih nezadovoljstvo, ksenofobije in politične korupcije na visoki ravni," je dejal Weiss. "To lepo ujema s Kremlja standardne pripovedi... da je Bela hiša rogoz kritizirati druge, ne da bi dobili svojo hišo v red."

Ruski voditelj lahko tudi spodbuja Trump's pripombe za New York Times prejšnji teden, da z njim v Beli hiši, NATO morda ne samodejno brani baltskih držav, ki so bili nekoč del od pod vodstvom ruske Sovjetske zveze.

Kljub javnih Trump-Putin izmenjave pohvale, Eugene Rumer, nekdanji državni obveščevalni častnik zaRusijein Evrazije, opozarjali dosegel vse hitro sklepi o Putina pogled Trump.

"Lahko rečemo, z določeno stopnjo zaupanja, da ne marajo Hillary," je dejal Rumer. "To je manj jasno, da so kot Trump, čeprav z leti Rusi rekel raje se ukvarjajo z republikanci – (da) so nekakšen hard-line vendar lahko naredijo ukvarja."

Diplomat z izkušnjami pri delu oRusijidejal Kremlju tudi lahko stave da Clinton bo zmagal in pošilja strel čez njen lok.

"Zlorabili ji všeč to zdaj jo postavlja na obvestilo, da so težke fantje, ki je dobila res pazite," je dejal diplomat, ki je govoril o stanju anonimnosti.

ZDA uradnika inteligence, ki pregleduje e-pošto kot del preiskave v njihov izvor, je dejal, da tiste emails, ki opisuje privilegije demokratične državni odbor tuši na svoje najbogatejših donatorji okrepitev ruski pripoved o ameriški politični sistem opremljene z premožni in posejana s korupcijo.

"Poleg boja proti ZDA pripovedi, da ruska vlada je poškodovana oligarhija, pušča teh emails ustreza precej priročno Trump obtožb o opremljene sistem in"ukrivljene Hillary"," je dejal uradnik, ki je govoril o stanju anonimnosti za razpravo o domači politiki.

(Poročanje Mark Hosenball, Branka Mohameda in John Walcott.; Dodatne poročanje Jonathan Landay; Pisni Arshad Mohammed; Urejanje John Walcott in Howard Goller)