Dom > Novice > Vsebine

Arizona za glasovanje za legalizacijo marihuane v novembru

Aug 11, 2016

Pobudo bodo prikazani na glasovnici kot predlog 205.

Vendar kampanji sooča drugo oviro: marihuana legalizacija sovražniki se sprašuje Maricopa County Superior Court sodnik Razbacivati pobudo iz glasovanje. V tožbo, nasprotniki trdijo, marihuana legalizacija podporniki so vara volivci v kako so pitching ukrepa. Pravda, prinaša 13 posameznikov in skupin, predvidoma predstavitve v petek.

Predlog 205 vpraša Arizona volivcev za legalizacijo konoplje za rekreativno rabo in vzpostaviti licenco trgovin, kjer bi bilo prodaje drog, obdavčena, podoben sistemu, vzpostavljenemu na Colorado. Med drugim, uredbe in zakon o obdavčenju marihuane bi odrasli 21 in starejši imajo do 1 unča marihuane in rastejo do šest rastline v svojih domovih.

Arizonans za odgovorne politike drog, ki je vložila tožbo zoper ukrep, je dejal potencial prihodkov iz legalizacija ne odtehtajo morebitne stroške, ki "slab javnega reda", ki bi vplivale na javno zdravje, javno varnost, na delovnem mestu in izobraževanje.

Pro kampanje je gospodarstvo na konferenci za novinarje četrtek začelo "Ja na 205" kampanjo "in poudarjajo prednosti zamenjave marijuana prepoved z urejen sistem."

"Triinosemdeset let nazaj, Arizona volivci odobreni ukrep glasovanjem za razveljavitev ni politika prepovedi alkohola," je dejal JP Holyoak, predsednik da na 205 kampanje, je dejal v izjavi. "Novembra letos, bomo imeli priložnost, da na koncu prav tako katastrofalne politike prepoved marihuane. Prop 205 vzpostavil bolj smiselno sistem, v katerem marihuane urejena in podobno obdavčijo alkohol."