Dom > Novice > Vsebine

So otroka polja odgovor konča SIDS?

Jul 11, 2016

Na Baby polje ne ciljajo na določen del skupine družbe. Gre za začne starševstvo pot tudi enake konkurenčne pogoje in ne izključuje nikogar, "je dejal Ms Lucas.

To je ne gre le za polje - vsak od njih vsebuje trdno pene blazino in baby blaga znotraj spanje vrečo, onesies, teethers, kopel dobave, in ekološko pranje in Podrigivati oblačila.

"Vse, kar da smo se v polje ima namen, smo storili veliko raziskav za naše izdelke, ki bi olajšala potreba za potrebe Skupnosti, "je dejala.

MS Lucas je dejal, je imela večinoma pozitiven odgovor od staršev ki so polje, ki so na voljo online od AUD$ 99.

Ona je celo uporablja polje, sama med nosečnostjo s sinom zdaj one-year-old Tobias rekel so res uporabiti polje in derivati.

MS Lucas doda, da so drugi starši uporablja polje kot otroška stajica, spominov ali igrača polje.

Polje je način, da vključite mame z zdravstveno službo, ki je na voljo v družbi, na primer prenatalni storitev, "je dodala.

Na podjetje ima tudi dobrodelne komponento, ki darujejo škatle za ne-nepridobitne organizacije, ki pomagajo ranljivim družinam, ki potrebujejo pomoč, pozdravil novo rojen v Victoria, New South Wales in Zahodna Avstralija.

Tam je tudi sestavina s je priložena polje imenovano Baby polje University, ki je spletna skupnost, ki bi lahko pomagale pri reševanju marsikaj, novo starši imajo.

Jill Zelena generalni direktor raziskav, zagovorništvo in SIDS in otroke, je dejal, saj se začne njihovo varno spanje kampanjo leta 1991, se je bili 80 odstotno znižanje SIDS (nenadne povojih smrti sindrom).

MS Green je dejal, da ni formalnega raziskav je bilo storjeno na polji otroka.

"Kar smo (SIDS in otroci) prepričani, je, da starši naj bi na podlagi zanje pri nakupu katerega koli izdelka otroka," je dejal.

Ona doda, da starši morajo razmišljati o tem, ali izdelek želijo nakup ustreza standardom Avstralije in Nove Zelandije, in če to moči upreti se različnih podnebij po vsej državi.

MS Green je dejal: "za starše, potrebujejo ozaveščene izbire in pogled na stvari ekonomsko."

"Ampak pri vseh izdelkih, ki se morajo odločiti, ali je varno za svojega otroka in govoriti njihovih zdravstvenih delavcev," je dodala.

Avstralija zadnji posnetek statistika za stopnjo umrljivosti dojenčkov, ki je bil v letu 2012 in našel 3.3 umrlih dojenčkov na 1000 živorojenih po Avstralski urad za statistiko.

Velika Britanija ima nekaj najvišjih stopenj umrljivosti dojenčkov v Evropi, razvrstitev 22. od 50 evropskih držav, s 4.19 smrti na 1000 rojstev.

Dr Karen Joash, svetovalec porodničarja v Imperial College zdravstvenega varstva Zaupanje, ki je vodilni London otroka polje poskus, je dejal: "preveč let je UK zaostali za Evropski kolegi, ko gre za zmanjševanje umrljivosti dojenčkov.

"To polja in izobraževanje vire, ki sedi poleg njih so se izkazali za pomoč zmanjšati stopnjo umrljivosti dojenčkov na Finskem.

"Upamo, da ti rezultati mogoče ponoviti v veliki Britaniji.

Jennifer Clary, direktor Baby polje Co, ki je dobavitelj polji otroka brezplačno je dejal: "Mi smo veseli zagotovijo polji otroka zaupanje za UK starši in veselim rezultatov preskušanja."

Na uvedbe otroka škatle na Finskem, v 1930 je mislil, da so prispevali k zmanjšanju stopnje umrljivosti dojenčkov v državi.

Sprva polja so bili zgolj nizkimi dohodki materam - preden sheme je razširil na vse družine.

Stopnja padel iz 65 umrlih dojenčkov na 1000 rojstev v 1938 2.26 na 1000 rojstev v letu 2015.