Embalaža očal 3D škatla za očala

Proizvajalci po naročilu, odlična kakovost, dobra storitev, močni proizvajalci! Posebna cena glede na zahteve kupca, prosim, posvetujte se s prodajo.

Podrobnosti izdelka


Proizvajalci, specializirani za pakiranje očal 3D škatlo za očala


Ker so škatle za 3D očala prilagojeni izdelki, jih je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe. Neposredna prodaja proizvajalcev, primerna cena, zagotavljanje kakovosti. Dobrodošli pri svetovanju in nakupu. Veselimo se vašega sodelovanja.


Posvetujte se z e-pošto: pop@displaystandpop.com whatsapp: +8617302647686


Specializirani smo za izdelavo kartonskega prikazovalnega stojala, škatle za pakiranje, vrečke za vozičke, škatle za števce in drugih izdelkov iz papirja.Shenzhen JC POP Display Co, Ltd ima strokovno tehnično osebje, glede na potrebe strank, bomo oblikovali varno in stabilno, lepo in radodarno, najnižjo shemo naložbenih stroškov embalaže. V teh letih se je podjetje vedno držalo vodilna tehnologija, kakovost, razumna cena, premišljena storitev za preživetje podjetja, upoštevanje filozofije razvoja prve kakovosti, poštena in zaupanja vredna, vzajemna korist in win-win, zadovoljstvo strank kot naš cilj, zagotoviti kupcem kakovost izdelkov.


Posvetujte se z e-pošto: pop@displaystandpop.com whatsapp: +8617302647686


Povpraševanje