Low Cost Brown Brown Kraft papirne vrečke s svilenim sitotiskom

Nizka cena Brown Kraft papirne vrečke s tiskanjem s svilenimi platnicami Postopek trgovanja

Podrobnosti izdelka

Low Cost Brown Brown Kraft papirne vrečke s svilenim sitotiskom

Postopek trgovanja

1.Povpraševanje-Profesionalna papirnata vrečka, vrečka iz kraft papirja, kotacija embalažne vrečke.

2. Potrdite ceno, čas izvedbe, umetniško delo, plačilni rok itd.

3.Sanxi prodaja pošlje Proforma faktura s pečatom feikang.

4. Naročnik izvede plačilo za depozit in nam pošlje bankovni račun.

5. Začetna faza proizvodnje - obvestite stranke, da smo dobili plačilo, in bo vzorce naredil v skladu z vašo zahtevo, vam poslali fotografije ali vzorce, da bi dobili vašo odobritev. Po odobritvi obvestimo, da bomo poskrbeli za proizvodnjo in obveščali predvideni čas.

6. Srednja produkcija - pošljite fotografske papirnate vrečke, kraft papirnate vrečke, embalažne vrečke za papir, ki prikazujejo proizvodno linijo, v kateri lahko vidite svoje izdelke. Ponovno potrdite predvideni dobavni rok.

7. Fotografske in papirnate vrečke za končno produkcijo in papirno vrečko, kraft papirnate vrečke, vzorci vrečk za embalažni papir vas bomo poslali v odobritev. Poskrbite tudi za tretje osebe.

8. Naročniki plačajo za uravnoteženost in svobodo.

9. Naročilo lahko rečemo »konča«, ko prejmete papirnato vrečko, vrečko iz kraft papirja, vrečko za embalažo in zadovoljujete z njimi.

10.Feedback na Feikang o papirnati vrečki, vrečka kraft papirja, vrečko za embalažo papirja Quality, Service, Market Feedback & Suggestion. In lahko bomo bolje.

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev Kraft Paper Bags, naše tovarne lahko strankam ponujajo nizko ceno rjave kraft papirne vrečke s svilenimi izdelki za sitotisk z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje