Dom > Industrije znanja > Vsebine

Nastop Pop Cardboard Display Stojala

Sep 07, 2018Pop kartonske tribune / stojala, v glavnem izdelane iz valovitega papirja in sivega papirja s papirjem (imenovano tudi CCNB), prvič izdelane v Evropi in Severni Ameriki, ki so se pogosto uporabljale v prehrambeni industriji, kozmetični industriji, industriji gospodinjskih električnih aparatov in alkoholu industrijo.

008.jpg Večina zahodnih podjetij je ugotovila, da lahko dokažejo stopnjo korporativnega razvoja in razvoja, medtem ko povečajo prodajo, če se pri kartografskem zaslonu stoji kot orodje za oglaševanje. Zaradi tega se uporabniki in proizvajalci pop kartonskih kartic hitro povečujejo.


V koraku s hitrim razvojem gospodarstva in močnejšo okoljsko zavestjo korporacij in potrošnikov postanejo kartonski prikazovalniki postopoma zamenjani drugi tipi prikazovalnih stojnic in postali univerzalni na terminskem prodajnem trgu. Razlog za takšno spremembo je, ker zahodni potrošniki nimajo zaupanja v televizijski oglas.


V ZDA se gledalci lahko odločijo, da ne gledajo reklame, tako da jih filtrirajo. Zato se več in več podjetij ne bo ukvarjalo s televizijskim oglaševanjem kot glavnim promocijskim medijem. Namesto tega namenjajo več pozornosti pop-kartonskemu prikazu na terminskem prodajnem trgu in dajejo visoko promocijo takemu promocijskemu orodju v supermarketih.


Naslednje slike so tipični kartonski prikazovalnik v oglasni industriji. Pišite mi ( sales01@displaystandpop.com ), če potrebujete več podrobnosti.
013.jpg QQ图片20180827161117.jpg QQ图片20180808140956.jpg 029.jpgKathy Ni

7. september 2018