Dom > Industrije znanja > Vsebine

Hrane, pakiranje, "non-pečen" je res?

Jan 26, 2015

Prav zdaj, več in več potrošnikov se razvrstijo kot nezdrave hrane ocvrte hrane, jesti bolj bojijo olja. Veliko hrane podjetja izkoristila ta psihologije potrošnikov, ime banner zdravja ne dobijo jezen, uvedla različne vrste ne ocvrte hrane. Prehrana strokovnjaki Wang Xufeng rekel, da ne ocvrte čipsa niso tako zdravo, kot bi radi, da imajo. Vsebnost maščobe okoli 31 % navadnih krompirja, 100 gramov kalorij jesti vedro navaden čips za proizvodnjo energije, ves dan potrebe odraslih, ki je znašal 28 %, blizu večerja kalorij.

Nedavno, v supermarket v bližini kulturnih poti, novinar videl oko-lov na več označena v hrano, embalaža "non-pečen" besede, -ocvrt čipsa, krekerji, instant rezanci, hrustljavi riž, itd, so številne tankerje ocvrte hrane predstavljal skoraj polovico hrane policah.

Te ne ocvrte hrane na embalaži in več banner "bolj zdrave", "enostavno priti jezen" in druge besede slogan. Vendar, teh bleščečo paleto ne ocvrte hrane res bolj zdravo, kot se oglašuje, ni enostavno priti jezen? Novinar razgovor včeraj tiče visoko nacionalni višji javno prehrano kralj Rong, misli, da ime boljše zdravje pod geslom "non-pečen" hrane v resnici, samo javnosti Kaskader podjetja.