Dom > Industrije znanja > Vsebine

Vrsto piškotov pakiranje in način predstavitve | embalaža proizvajalci o

Jan 26, 2015

Piškotki so ljudje, ki jedo pripravljene jedi, je moke, olje, sladkor kot glavna surovina, mlečni izdelki, jajca, Previranje zastopnik, aromatične snovi za sekundarnih surovin in površine, ki tvorijo, peko in drugi postopki predelave.

Po peki piškotkov skupaj, več kot 10 % vlage, običajno 4-6 %, tako hrustljavo in slastno. Ko poveča absorpcijo vlage, vsebnost vlage, bo zmehčala piškotke, kakovosti, močno zmanjša, tako da najbolj kritično v piškotov pakiranje je pakiranje nepremočljive, in drugič, nekateri piškoti vsebujejo več maščobe in maščobe za lahke oksidacije, ki je na embalaži mora biti poglavitno. Zato v piškotov embalaži uporabljati predvsem senčenje zapečatenega tovorka, na tej podlagi, potem pa razmisli svoje tržnost. Običajna metoda za pakiranje piškotov so naslednje:

(1) plastični film zapečatenega tovorka

Plastični film je dober dokaz pakirnim materialom, ki se najbolj pogosto uporablja v pakiranje piškotov, obstajata dve obliki: ena je v razsutem stanju, o tem, da merijo v vrečko piškotov skupaj, potem plombe; drugi je zaviti obleka, določeno količino piškoti kmalu, običajno okoli 50 ~ 100g, po urejeno, in nato zavijanje film pečat. Film embalaža, pakiranje enostavno, preprosto prodajo.

(2) zaviti v papir vosek, nakladanje

Vosek papir zaviti obleka je preprosta oblika piškotov embalaže, p bo lepo urejeni po ovijalnih le piškoti merjen, zapečateni z voskom. Ta metoda senčenje, vlage in poceni.