Visokokakovosten akrilni zaslon

Acrylic Display, Stand Stand, Acrylic Holder proizvajalec / dobavitelj na Kitajskem, ki ponujajo Plastic PMMA High Transparency akrilne zaslona, ​​Plastic PMMA akrilne plošče in akrilne plošče za oglaševanje znak, PMMA akrilnega ogledala list proizvajalca in tako naprej.

Podrobnosti izdelka
Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev kartonskih displejev in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam zagotavlja visoko kakovostne akrilne izdelke z dobrimi cenami. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Osnovne informacije


Opis izdelka

Prilagojeni plastični akrilni zaslon:

Zakaj izbrati akril:
1. Visoka prozorna, sijoča ​​in gladka
Prepustnost svetlobe do 92% do 93% in znana po "plastični kristal"; In transparece skoraj ne vpliva na debelino arilne plošče; Torej, akrilna škatla / akrilna torbica je idealna za prikaz vaših izdelkov, še posebej kozmetike in nakita.

2. Strong in Tough akrilni stojalo
Odpornost proti udarcem akrilnega ohišja je 16-krat večja od navadnega stekla (akril je bil uporabljen kot veter zrakoplova
Shield med Worldwar 2, in se uporablja tudi v ogledalu rezervoarja zaradi zgoraj navedenih 2 lastnosti. )

3. Light Light nakit zaslon
Torbica za akrilno platno teže približno polovico navadnega stekla in 43% aluminija, zato je manj stroškov za prevoz in varno za otroke med uporabo stojalo.

4. Enostavno za čiščenje nakita
Za čiščenje akrilnega prikazovalnega polja potrebujete samo kos mehke bombažne tkanine in nekaj milne vode.

5. Odlična vremenska obstojnost; Anti-Uv, odporen na rumenjenost
Akril se lahko prilagaja naravnemu okolju, še dolgo v sončni svetlobi, vetru in dežju, akril ne spreminja svojih lastnosti, dobre antiaging vrednosti in se lahko dolgo časa uporablja brez napak brez očitnih sprememb.

6. Ne-strupeni, Okoljski zaščitni
Akrilni izdelek je neškodljiv za vaše zdravje, tudi če ste izpostavljeni akrilni izdelki za dolgoročno; In se reciklira.

Povpraševanje