Celoten komplet škatle in vreče za nakit

Full Set of Jewelry Packaging Box in torba je narejena z umetniškimi deli po meri in dimenzijami. Vsebuje škatle, vrečke in voščilnice. To je proizvodnja s hign kakovosti in primerna za paket ure, nakit, kozmetika, darila, in tako naprej.

Podrobnosti izdelka

Celoten komplet škatle in vreče za nakit


Osnovni podatki   

Izdelki: Poln komplet nakita in vreče za nakit

Ključne besede: Celoten sklop; škatla; torba; voščilnica; nakit; straža; darilo; zapestnica

Materiali: lepenka + umetniški papir

Tiskanje: Offsetni tisk CMYK 4C, tiskanje Pantone, tiskanje s črnilom (za vzorec)

Dokončanje: Sijaj / Matt Laminacija, Relief / Debossing; UV premaz .. itd

Uporaba: Paket sestavljanke, vina, kave in tako naprej.

Vzorec časa: 3-5 dni

Čas izdelave: od 12 do 15 dni

Velikost: Merjenje po meri

Barva: Črna ali Drugo

Izdelava vzorca: 3 dni


Več podrobnosti

elegant cosmetics


pregled podjetja

SHENZHEN JC POP DISPLAY CO. je vodilno podjetje, specializirano za izdelavo kartonskih stojal, pop zaslonov, kartonskih škatel, papirnatih vrečk in papirnatih izdelkov za nakit, uro, kozmetiko, očala, čaj, cigare in vino itd.

Naše tovarne je bilo ugotovljeno leta 2007, ki se opira na strokovne tehnologije, zadovoljive storitve, inovativen koncept in praktičen odnos, naši izdelki ukaz pripravljen trg v Evropi, ZDA, Japonska in Bližnji vzhod itd

Trenutno JC pokriva površino več kot 9.000 kvadratnih metrov, obstoječe osebje več kot 200 ljudi. Prav tako smo opravili ISO9001 sistem kakovosti.


Naša prednost

1) več kot 10 let izkušenj: Imamo več kot 10 let izkušenj v ročno izdelanih izdelkov za pakiranje, in smo dovolj sposobni za oblikovanje, proizvodnjo in prodajo.

2) Surovine: Vsi materiali se lahko reciklirajo in so okolju prijazni.

3) One-stop storitev: prodajalci so bili usposobljeni s pravilnostjo, 2 oblikovalci so z več let delovnih izkušenj na področju poklicnega oblikovanja, izkušeni QC in tehnične osebe.

4) napredna oprema: Nemčija uvoženi tiskarski stroj, UV stroj, stroj za laminiranje, stroj za bronziranje, stroj za izsekavanje, stroj za vroče žigosanje, stroj za sitotisk, stroj za rezanje papirja, stroj za lepljenje in kompletna oprema za tiskanje in obdelavo storitev.

QQ图片20170704115753
Kontaktirajte me za več podrobnosti

Kathy Ni

sales01@displaystandpop.com

Skype: display828

 


Prikaz izdelka iz druge kartonske škatle


Darilna škatla za vroče žigosane kartonske škatle za zapestnico 17_0 kartonska ura 1229K


Zaslon Jiechuang je eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev darilnih škatel, naša tovarna lahko strankam zagotovi popoln komplet škatel za embalažo in vrečko z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali izdelke visoke kakovosti, vas prosimo, da nas kontaktirate.
Povpraševanje