Zložljiva kozmetična darilna embalaža škatla z magnetom

Zložljiva kozmetika Darilna embalaža Box z magnetom je narejen z umetniškimi deli po meri in dimenzijo, lahko ima EVA / torbico / saten kot vložek. To je proizvodnja s hign kakovosti in primerna za paket oblačil, podaljšanje las, kozmetika, darila, cvet, in tako naprej.

Podrobnosti izdelka

Zložljiva kozmetična darilna embalaža škatla z magnetom


Osnovni podatki   

Izdelki: Zložljiva kozmetična darilna škatla z magnetom

Ključne besede: Magnetna zložljiva škatla; oblačila; podaljšanje las; Kozmetika; darila; cvet in tako naprej.

Materiali: lepenka + umetniški papir

Tiskanje: Offsetni tisk CMYK 4C, tiskanje Pantone, tiskanje s črnilom (za vzorec)

Dokončanje: Sijaj / Matt Laminacija, Relief / Debossing; UV premaz .. itd

Uporaba: Paket oblačil; podaljšanje las; Kozmetika; darila; cvet in tako naprej.

Vzorec časa: 3-5 dni

Čas izdelave: od 12 do 15 dni

Velikost: Merjenje po meri

Barva: po meri

Izdelava vzorca: 3 dni


Lastnosti izdelka

  1. Okolju prijazna: Uporabljamo 100% material, ki ga je mogoče reciklirati, za uporabo v škatli, ki je okolju prijazna. Torej bodo stranke zlahka uresničile svojo družbeno odgovornost, ko vzamejo škatlo.

  2. Prihranek prostora: To polje lahko zložite v list. Na ta način se bodo stroški prevoza močno prihranili med prevozom.

  3. Prilagojena oblika: škatla bi bila izdelana z umetniškimi deli za tiskanje po meri, tako da bi lahko stranko s funkcijo izdelka, idejo o blagovni znamki in kulturo podjetja dobro predstavili v škatli.

  4. Izdelano po meri: škatla bo izdelana z natančno dimenzijo, ki se določi glede na velikost in obliko izdelka kupca, da se zagotovi, da je škatla za pakiranje 100% primerna za izdelke.


Kontaktirajte me za več podrobnosti

Kathy Ni

sales01@displaystandpop.com

Skype: display828

 


Pokaži pakiranje škatle


Darilna škatla za vroče žigosane kartonske škatle za zapestnico 17_0 kartonska ura 1229


pregled podjetja

SHENZHEN JC POP DISPLAY CO. je vodilno podjetje, specializirano za izdelavo kartonskih stojal, pop zaslonov, kartonskih škatel, papirnatih vrečk in papirnatih izdelkov za nakit, uro, kozmetiko, očala, čaj, cigare in vino itd.

Naše tovarne je bilo ugotovljeno leta 2007, ki se opira na strokovne tehnologije, zadovoljive storitve, inovativen koncept in praktičen odnos, naši izdelki ukaz pripravljen trg v Evropi, ZDA, Japonska in Bližnji vzhod itd

Trenutno JC pokriva površino več kot 9.000 kvadratnih metrov, obstoječe osebje več kot 200 ljudi. Prav tako smo opravili ISO9001 sistem kakovosti.


QQ 70 20170704115753


K


Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev darilnih škatel, naše tovarne lahko strankam zložljiva kozmetika darilni embalaži polje z izdelki magnet z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali izdelke visoke kakovosti, vas prosimo, da nas kontaktirate.
Povpraševanje