Talne kartonske plošče s kljukicami, prilagojeni najnovejši reciklirani pop kartonsko kartušo s kavlji

Talne kartonske plošče s kljukicami, prilagojeni najnovejši reciklirani pop kartonsko kartušo s kavljem Osnovne informacije Model No .: JC-B035 Material: Papir Ključne besede: Kaveljčki za papir Dimenzije: prilagodljiva površina: sijajna prevlečena tiska: 4c ofsetno tiskanje Prilagojeno: Blagovna znamka: JC ...

Podrobnosti izdelka

Talne kartonske plošče s kljukicami, prilagojeni najnovejši reciklirani pop kartonsko kartušo s kavlji

Osnovne informacije

Model št .: JC-B035
Material: Papir
Ključne besede: Paper Hooks Stand
Dimenzije: Prilagodljivo
Površina: sijajna prevleka
Tiskanje: 4c Offset Printing
Prilagojeno: Da, izdelan po meri
Blagovna znamka: JC
Specifikacija: Prilagodljiv
Izvor: Shenzhen, Kitajska
Oznaka HS: 48191000

Opis izdelka

Stojalo za stojalo za plakate, stojalo za stojalo na sprednji plošči, stojalo za stojnice za plakat, stojalo za stojnice na stojalu za talne obloge, stojalo POP stojalo, valovit POP zaslon, stojalo za stojalo POP, kartonsko stojalo za stojalo POP, stojalo za POS stojalo, stojalo za POS karton, stojalo za valovite lepenke, valovito Stojalo za papirni karton, stojalo za papir, stojalo za valovito platno, stojalo za sladkarije, stojalo za kozmetični prikaz.

Stojalo za kartonsko platno, valovito POP / POS stojalo (HD1219A) izdeluje 100% material, ki ga je mogoče reciklirati, z oblikami zaslona.
Področja uporabe: elektronika, razsvetljava, kozmetika blaga, zdravila, hrana, oblačila, igrače, izdelava papirja, pohištvo, arhitekturni okraski, darilni kovček in druga polja.

Opis:
Kartonske displeje, Kartonske zaslonske stojnice so izdelane s 100% recikliranim valovitim lepenkom, ki je okolju prijazen in eko-stroškovni material, pod odličnimi oblikami, jih lahko razrežemo v pretežno praktično obliko, s policami, pladnji in števcem , ki prihajajo tudi s polnim barvnim tiskom, da bodo vaši izdelki večinoma privlačni. Tudi kartonski displeji so najboljši prodajalec promocije prodaje s privlačno oglaševanjem okoli supermarketov, trgovin na drobno itd.

Aplikacije:
1. Za prikazne lokacije supermarketa, prodajno prodajalno, točko prodajalne prodajalne verige, trgovine, razstave, reklamne in promocijske izdelke.
2. Za industrijo aplikacij sladkarije in čokolade, kozmetike, oblačil, izdelkov za dojenčke, baterije in polnilca, hrane in prigrizkov, pijače in pijače ter vina, kave in čaja, knjige in CD & kartice in revije, mobilni telefon in slušalke, Lighter, Electronics, Darila in premije, očala, gospodinjski izdelki, LED & luči, Office & šola, izdelki za hišne živali, Pharamcy & Medicine, nogavice in čevlji, športni izdelki, izdelki igrač, itd za več kot 22 industrij.


Preverite našo spletno stran: www.bcdisplay.cn
Če želite izvedeti več podrobnosti.
Kontaktna oseba: gospa Karena

Material

350 g CNB + K5 +, 300 g CNNB A5, A3 valovitega kartona

Tiskanje

4C / 3C / 2C / 1C / 0C ofsetno tiskanje

Končna površina

Sijajni / mat prevlečeni, sijajni / mat lakiranje, UV, poliranje, olje

Die-cut

Shenzhen B & C Display Co, Ltd

MOQ

Mi smo dobrodošli koli količino kot MOQ

Vzorec časa

V roku 3 dni

Čas dostave

10-15 dni

Pakiranje

Ploska plošča, ki se razprostira s proizvodi

Prednosti

Najmanjši stroški največje oglaševanje

Plačilni pogoji

T / T, Paypal, Western Union
Kontaktna oseba: Cherry Jiang

     E-naslov:   pop@displaystandpop.com

  Whatsapp: 0086 18617114998

      Skype: display818

Telefon: 0086 18617114998

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev Peg Hook Displays, naša tovarna lahko strankam ponuja talne kartonske zaslone s kljukami, prilagojene najnovejšim reciklažnim pop kartonskim prikazom s kavlji izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje