Novo oblikovanje krasen modni karton PDQ za igrače za otroke na drobno

New Design Colorful Modni karton PDQ za otroke Igrače Maloprodaja Osnovne informacije Zakaj Shenzhen JieChuang Displays? Št. 1: Tehnika izdelave Skeptični delavci, strogi nadzorniki in uvajanje napredne opreme zagotavljajo ne samo zagotavljanje kakovosti, ampak tudi tiptop konkurenčne ...

Podrobnosti izdelka

Novo oblikovanje krasen modni karton PDQ za igrače za otroke na drobno

Osnovne informacije

Model NO.:JC PDQ zaslon Specifikacija: stopnja kakovosti, npr. g CE, RoHS, SGS, GMP itd.
Izvor: kraj proizvodnje, kot so: Guangdong, Kitajska. Vnesite atribut tukaj (npr .: velikost): vnesite vrednost tukaj (npr .: 12 palcev)
Proizvodna zmogljivost: na primer: 50, 000 PCS / leto.


Masovna proizvodnja

Funkcija

Odličen oglas za nove izdelke in odličen prodajalec za promocijo
Zgradite in izboljšajte podobo podjetja

Material

100% Reciklirani valovit karton

Tiskanje

CMYK 4C offset tisk ali Panton Color Silk Screen Printing

Površinski zaključek

Glossy / Matt laminacija ali UV oljno obložene

Funkcija

Lahka, lahka, prenosljiva, enostavna za zlaganje, montažo, demontažo in transportiranje

Plačilo

40% celotnega zneska kot vloge, 60% skupnega zneska kot stanja za TT

Orodja za plačila

Paypal, Western Union, bančno nakazilo

Trgovinski pogoji

EXW, FOB in CIF

MOQ

Obvezno

Metode dostave

Express, Air ali Sea

Pakiranje

Ravni pakiranja prihranijo stroške pošiljanja ali na zahtevo kupca

Dobavni rok

Približno 20 dni po tem, ko depozit doseže naš račun

Vzorec

Primer plačila

100 evrov za vzorec z brizgalnim tiskom (povrnjen po potrditvi naročila)

Čas proizvodnje

3-5 dni po potrditvi plačila

Tiskanje

Inkjetno tiskanje


Zakaj Shenzhen JieChuang prikaže?

Št. 1: Tehnika izdelave
Izkušeni delavci, strogi nadzorniki in uvajanje napredne opreme zagotavljajo ne le zagotavljanje kakovosti, temveč tudi tiptop konkurenčne izdelke. Ima vodilno vlogo med vsemi podjetji istega poslovnega področja za napreden način upravljanja podjetja, odlično timsko delo in izjemno kakovostno kreditno sposobnost.
Št. 2: superiornost izdelka
O: Glavni materiali so za recikliranje in materiali za varstvo okolja.
B. lahka in prenosna oblika. Ravnajte z gubami, ko jih ne uporabljate za enostavno pakiranje in shranjevanje.
C. Lahko se prilagodi, dokler imajo kupci kakšne zahteve.
D. Živahno promocijsko oglaševanje. Z uporabo teh poceni propagandističnih orodij na eni strani je najbolje, da se blago doda, po drugi strani pa najbolje za zagotavljanje informacij, privabljanje potrošnikov in pridobivanje visokih dobičkov v zameno.
E. Odličen dizajn za vse vrste izdelkov.

O nas:

1. To je strokovni proizvajalec POP kartonskega prikazovalnika. Imamo 9 let izkušenj v industriji izdelkov za kartografsko industrijo POP, in uživamo velik ugled. Naši izdelki so pridobili soglasje kupcev po vsem svetu.

2. Naše podjetje ponuja vseobsegajoče storitve (zagotavljanje oblikovanja, izdelava vzorcev, izdelavo blaga in transportnega blaga) stranki.

3. Blagovni blagovni znamki strankam pomagamo, da postajajo vse bolj očitne, pomagajo povečevati prodajne točke in pospeševati veleprodajni obseg. Nato lahko naši kupci enostavno ustvarijo dodano vrednost izdelkov, znižajo stroške v cirkuliranem procesu izdelka in izboljšajo prepoznavnost blagovne znamke.

4. Izvajamo niz strogih popolnih sistemov za nadzor kakovosti, ki zagotavljajo, da lahko vsak naš izdelek izpolnjuje zahteve kupca. Poleg tega so bili vsi naši izdelki preizkušeni strogo pred pošiljanjem.

5. Družba zavzema nad 13000 kvadratnih metrov in ima več kot 200 zaposlenih. Uvedli smo napredne proizvodne opreme (dimenzije tiskanja: 1200 * 1620mm), štiri barvne offset stiskalnice in celoten sklop avtomatske proizvodnje. Kot so visoke hitrosti polno avtomatsko opremo za pripravo površin, laminiranje stroj želatinizing valj, avtomatski diecuting stroj tako naprej.

6. Naš cilj je pomagati strankam, da uresničijo svoje cilje. Vedno si močno prizadevamo, da bi dosegli to win-win položaj in iskreno vas pozdravljamo, da sodelujete z nami.

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev Toys Displays in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam zagotovi novo oblikovanje pisane modne kartona pdq za otroke igrače na drobno izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje