Dom > POGOSTA VPRAŠANJA

V: 1. kako smo začeli sodelovati?

A: So prilagojena vse naše zaslone, običajno začnemo iz oblikovanja strukture in velikosti za stranke. Na tej stopnji, potrebujete kupcev nam glavna ideja o tem, kje želite prikaz uvrsti na tla, točilne ali obesiti na steno. In nam povejte, podrobne informacije o izdelkih (velikost, teža, kako umestitev) ali nam pošljete nekaj vzorcev izdelkov za oblikovanje, če je mogoče.

V: 2. lahko nam pomagate z umetniško delo?

A: Običajno, je stranka, ki bi umetnine sami po sebi, če stranka ima težave ali nimajo oblikovalec narediti umetnine, jim lahko pomagamo, tako dolgo, kot se nam ponujajo osnovne umetnine sestavine. Naslednji je, da barve vzorca pred množično proizvodnjo.

Q: 3. ali vam ponujajo vzorec?

A: Ja, vam lahko ponudimo slepi vzorec ali pisane vzorca z brizgalno tiskanje, gre predvsem za stranke za preverjanje dimenzije, kakovost papirja, nosilnih sposobnosti.

Q: 4. kako dolgo traja, da se vzorec?

A: Slepi vzorec mora 1-3days, barva vzorca potrebuje 3-5days.

Q: 5. kako vam zaračuna za vzorec?

A: Smo običajno zaračuna majhno vsoto denarja za izdelavo vzorec, le dovolj kritja stroškov. Imamo bo ne denarja za izdelavo vzorca. Ko je potrjena vrstni red, brezplačno vzorec lahko odšteje od skupne vrednosti naročila.

Q: 6. lahko uporabimo barve vzorca z brizgalno tiskanje preverite barvo v množično proizvodnjo?

A: Ne, ker je popolnoma drugačen od offset tisk v serijska proizvodnja proces brizgalno tiskanje. Barva bo drugačen od barve v serijska proizvodnja. Če stranke želijo videti, kako bo izgledal barvo v množično proizvodnjo, bomo ponudili kupcu A3 ali A4 velikost tiskanja dokaz ki je 90 % blizu barvo v serijska proizvodnja.

V: 7. kako ste ladja vzorec?

A: Smo ponavadi ladja z DHL, UPS, FedEx in TNT. In brezplačno kurir plačata kupec pred prihodom. Če stranka nima kurirja/c, mi lahko pomaga strankam najti najbolj varčen kurirske storitve špediterja in nato kupec plačati nas brezplačno kurir, smo prenos kurirskih agent. Ne skrbite, prevoza bo popolnoma napolnjena tretja oseba, ki je špediter.

Q: 8.What je voditi čas za razsuti tovor red? In plačilni pogoji?

A:  O 15-20days po deponiranju doseže naš račun z TT, 40 % skupni znesek kot polog. Po blaga končal in preveriti stranke, 60 % bilance je treba potem, da je pred ladijskega prometa.

Q: 9. kako pokazati strankam postopki zbrati kartonske zaslon?

A:   Bomo ponudili sestavljanja navodila linijo ali slike. Če stranka še vedno imajo težave po pregledu, sestavljanju navodil, nudimo video da pokažejo kupec jasno o korak za korakom.