Prilagodite kartonski števec zaslona s sklopom LCD zaslona

Prilagodite prikaz števca za kartone z zaslonom LCD zaslona, prikazom števca za kartone, zaslonom LCD-zaslona, očalnim promocijskim zaslonom, enostavno sestavite

Podrobnosti izdelka

Prilagodite kartonski števec z LCD zaslonomKartonska škatla z zaslonom, 100% recikliranje, ponudba za brezplačno ponudbo, 3D vizualizacijo zagotavljajo, da je izdelek lahko najboljši pred pripenjanjem.

Ključne specifikacije:

Ime izdelka : kartonski števec z LCD zaslonom


Številka artikla : JC-CT1126


Dodatna oprema : 7-palčni LCD Viedo predvajalnik


Material:   3 00 gs premazni papir, BC-flavta, to je trden valovit papir, karton, papir, slonovi papir, materiali, ki jih je mogoče reciklirati (ali kot zahtevo)

 

Teža obremenitve: Na splošno več kot 30 kilogramov v nosilnem telesu lahko ojačevalni material naloži 60 kg. Življenjska doba je 4-8 mesecev. Za velik paletni prikazovalnik je nosilnost 200 kg.

 

Velikost: Naša normalna velikost za brezstopenjski prikaz je W 30cm XD 30cm XH 45cm. Ampak imamo oblikovanje oddelka za konstrukcijsko oblikovanje in načrtovanje letal, profesionalno grafično in strukturno obliko.

 

Slog: Zložljiv, enostaven za odstranjevanje, sestavljanje, nošenje in shranjevanje. za kartone so lahko skoraj vsi modeli lahko zložljivi, kar je zelo ekonomično za prevoz in prevoz. . omogočiti dobaviteljem in neposredno prevažati iz kraja nakladanja do končne prodajne točke nepakirane prodaje, varčevanja z nakladanjem ponavljajoče se pakiranja stroškov

 

Colo r: Tisk: offset 4-barvno tiskanje. ali prazno (se lahko prilagodi). Post-obdelava: sijaj, laminiranje, spot. UV, vtiskovanje, žigosanje, vodoodpornost


Primarne konkurenčne prednosti:

Država izvora

Ponudniki distribucij

Izkušeno osebje

Obrazec A

Zeleni izdelek

Garancija / garancija

Mednarodna soglasja

Vojaške specifikacije

Pakiranje

Kakovostne odobritve

Sprejeta majhna naročila


Podatki o plačilu:

Način plačila: T / T, Paypal, Western Union

Najmanjši red: 100 kosov


Podrobnosti dostave:

Port FOB: Shenzhen Kitajska

Čas vodenja: 10 do 15 delovnih dniŽe nas bo prišlo v stik

Ruby Chung

E-naslov: pop@displaystandpop.com

Telefon / Whatsapp: +86 17302647686

Skype: display818

counter display with LCD viedo player

LCD counter display


Jiechuang Display je eden od vodilnih Counter Displays proizvajalcev in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam prilagodite kartonski števec zaslona z lcd zaslon montažo izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.
Povpraševanje