Custom Wine Label, tiskanje nalepk s papirjem ali plastičnim materialom

Tiskanje nalepk, nalepke za nalepke, proizvajalec / dobavitelj vina na Kitajskem, ki ponujajo Custom Wine Label, tiskanje nalepk s papirjem ali plastičnim materialom, prav tako izdelujejo škatle za pakiranje vina, kot so kvadratne škatle, škatle za cilindre in tako naprej.

Podrobnosti izdelka
Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev nalepk na nalepko, naša tovarna pa lahko svojim kupcem ponudi prilagojene vinske nalepke, tiskanje nalepk s papirnatimi ali plastičnimi izdelki z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Osnovne informacije

Opis izdelka

Custom Wine Label, tiskanje nalepk s papirjem ali plastičnim materialom

Material: Papir, PVC, PE, PP, nontoksik, material, prijazen okolju.
Barva: CMYK, Pantone.
Velikost: Velikost po meri
Dokončaj: Sijaj / mat laminacija; Sijaj / mat lak; UV;
Lastnosti: Stalno ali odstranljivo lepilo; Visoko in nizko temperaturno primerno lepilo.
Uporaba: Uporablja se v vseh vrstah industrije, kot so hrana, zdravila, elektronski izdelki, vsi kemični proizvodi, pivo, vino itd

Naša prednost:

1. Konkurenčna cena

Smo neposredni proizvajalec in ponujamo vrhunsko storitev. Imamo polno avtomatsko strojno in proizvodno linijo za izdelavo škatle za knjige in papirja ter nalepk in kartic. Lahko dobro nadzorujemo proizvodne stroške in prihranimo več stroškov za vaše stranke.

2. Natančen čas vodenja

Zagotavljamo natančen čas izvedbe in izberite idealno ladjarsko rešitev kot dejansko zahtevo kot naša stranka. Pošiljko serije lahko naredimo kot posebno zahtevo kupca.

3. Strogo kontrola kakovosti

Imamo popoln in zrel sistem za nadzor kakovosti iz vzorčnega postopka do končnega naročila. Blago je treba pred pošiljko pregledati precej. Zagotavljamo, da se lahko stopnja kvalificiranega blaga dobi na ali nad 98%.

4. Poprodajne storitve

Nadaljevati moramo po pošiljanju blaga. Pls me obvesti, če obstaja kakšna kakovostna težava. Pls nam posnamete fotografijo in po naših najboljših močeh bomo rešili v 3 dneh.


Kontaktna oseba: Amber Liu
E-pošta: sales01@displaystandpop.com
Tel: +8618979220841
Skype: display828
Splet: www.displaystandpop.com

Povpraševanje