Prilagojen prenosni modularni sejemski razstavni razstavni razstavni zaslon

Priložen prenosni modularni razstavni salon Razstavni prostor Stojalo Slatwall Prikaz Model št .: JC201608014 Velikost: 50 * 160cm Grafični: tkanina, PVC, UV tiskanje Modularna: Da Re-nastavljiva: Da, prilagodljiva orodja: Št Blagovna znamka: E33 zaslon Poreklo: Guangdong Shenzhen Material : Način svetlobnega papirja: Edgelit ali ...

Podrobnosti izdelka

Prilagojen prenosni modularni sejemski razstavni razstavni razstavni zaslon


 • Model št .: JC201608014

 • Velikost: 50 * 160cm

 • Grafični: tkanina, PVC, UV tiskanje

 • Modularno: Da

 • Ponovno nastavljiv: Da, fleksibilen

 • Orodja: Ne

 • Blagovna znamka: zaslon E33

 • Izvor: Guangdong Shenzhen

 • Material: Papir

 • Razsvetljava: Edgelit ali Backlit

 • Re-Suable: Da

 • Samopojena sestava: enostavno

 • Kvalificirani del: št

 • Specifikacija: po meri

 • Opis izdelka


 

Če ste razstavljalec, če imate na svojem domu ali v tujini vsako leto veliko razstav, če pričakujete, da boste zmanjšali stroške razstave in mislili, da lahko zasnovani razstavni prostor omogoča povečanje razstavnega učinka, nato pa z razstavnim prostorom E33 Custom Portable Modular Trade Show Stand Slatwall Display, lahko na razstavi dosežete ničelne stroške, enako kot naše druge stranke. Poleg tega lahko prihranite čas in delovna sila, kako oblikovati nov razstavni prostor na razstavnem prostoru. DIY! IZBRANI graditelj.


Če želite shraniti strošek prikazovalnika, je JC kot nalašč za vas!

JC Opis
JC je najbolj inovativen, enostaven in enostaven za gradnjo, prenosni in prilagodljiv modularni sistem prikaza, ki ga lahko vidite.
JC v glavnem uporablja različne dolžine 33x33mm ravnih aluminijastih cevi in ​​različne ukrivljenosti 33x33mm obločnih aluminijastih cevi, nato pa se jih poveže s plastičnimi konektorji, ki temeljijo na zasukanju z zasukom, maksimalna dolžina aluminijastih cevi je lahko v enem meter.

JC Prednosti shranite razstavne stroške!
1.Portable-celotna kabina se lahko prenese v pošiljko.
2.DIY-Ne potrebujete orodij in ne potrebujete kvalificirane delovne sile.
3.Re-nastavljiv-je mogoče ponovno konfigurirati in ponovno uporabiti.
4.Powerful-vitrina, lightbox, slatwall in tako naprej vse vrste zaslon potrebujejo.

Razpon EJC je zasnovan tako, da je prilagodljiv široki paleti prenosnih zaslonskih okolij, npr. Razstavnih stojnic, prodajnih mest, konferenčnih sklopov, palic, števcev, lahkih predalčkov, fotobootov in podobno. Možnosti so neskončne.


Pošljite nam skico!
Lahko narišete grobo skico, kar bi našemu oblikovalcu omogočilo, da pripravi BREZPLAČNO 3D risbo za risanje.


Konkurenčna prednost
 

DIY E33- Gradbeni bloki za odrasle, sproščajo otroško zabavo


O NAS
JC (patentiran), najbolj inovativen in vsestranski modularni sistem za prikazovanje, ki ustvarja čudovite zaslone za široko paleto okolij.
   
JC si prizadeva zagotoviti rešitev za različne velikosti prenosne stojnice razstavne stojnice, standardiziranega oblikovanja, ponovljive uporabe, ki jo je mogoče ponovno nastaviti, enostavno in enostavno sestaviti DIY.
Stranke potrebujejo le preprosto skico / idejo, nato pa lahko naša profesionalna oblikovalska ekipa prilagodi grafiko oblikovanja v skladu z različnimi zahtevami kupcev, da doseže privlačen učinek zaslona in medtem lahko maksimira, da prihranijo razstavne stroške.
Resnično lahko naše stranke izstopajo od svojih konkurentov. naš cilj je, da vse, kar je na razstavi, kar najbolj enostavno za vas.

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev kartonov in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam po meri zagotovi prenosne modularne trgovinske razstave razstavne stojnice, ki stojijo po zaslišanju izdelkov z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje