Custom Design Cardboard Display Stojalo za Supermarket Drink / Pijača Promocija

Orodje za oblikovanje kartonov po naročilu za promocijo pijač / pijač za supermarkete O podjetju: Smo strokovni proizvajalec kartonskega prikazovalnika POP. Imamo več kot 10 let izkušenj v industriji izdelkov POP kartona in uživamo velik ugled. Naši izdelki so zmagali stranke ...

Podrobnosti izdelka

Zasnova iz kartona po naročilu za promocijo pijač / pijač za supermarkete


O nas:

Smo strokovni proizvajalec POP kartonskega prikazovalnika. Imamo več kot 10 let izkušenj v industriji izdelkov POP kartona in uživamo velik ugled. Naši izdelki so pridobili soglasje kupcev po vsem svetu.

 

Naša tovarna ima 130, 000 kvadratnih metrov obrat v samostojni stavbi, več kot 100 višjih štabi, integrativne proizvodne linije, in uvoženih novih 1,2 × 1,6 metra 4Color ofset tiskarski stroj letos.

 

Ustvarimo več kot 1 000 novih stilov letno, podjetja zadovoljujejo ves svet, zgradili močne in dolgoročne odnose s podjetji Wal-mart, Carrefour, DG, Tesco, Home Depot

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev kartonov in dobaviteljev, naša tovarna lahko strankam po meri oblikuje kartonsko stojalo za stojnice za supermarketske izdelke za pijačo / pijačo z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje