Ustvarjalno stojalo za akrilna očala

Ustvarjalno stojalo za zaslone iz akrilnih kozarcev, individualna prilagoditev znakov.

Podrobnosti izdelka


Ustvarjalno stojalo za zaslone iz akrilnih kozarcev, individualna prilagoditev znakov


Okenska polica za okenska očala je ljubka in z majhno velikostjo, v oknu je čudovita dekoracija, praktična in lepa.Oblikovanje in barvo prikazovalnika lahko prilagodite potrebam kupcev in tako zadovoljite potrebe različnih strank.

Spoštovane stranke: naša embalaža, polna pena naokoli, je varna in zanesljiva za preprečevanje drsenja in trenja na poti, da se v največji meri izognemo prevoznemu tveganju.


slikaslika


Zaslon polica za zapestnice, akrilna škatla za shranjevanje, barvna polica za prikazovanje ličil, šminka polica, prozorna polica, prikazovalna polica, kozmetična polica, polica za nakit, polica za tobak in vino, polica za kozarce, ura, polica za bombone, meni, škatla s karticami prikazovalna polica, prilagojena vsaki panogi.

1. Elektronske (IT) prikazovalne police: polica za mobilni telefon, USB-pogonska polica, MP3 / MP4 prikazovalna polica, polica iz pleksi stekla, polica za digitalni fotoaparat, zaslon za prenosnik, prikazovalna polica kamere, ACRYLIC daljinska upravljalna polica, škatla za baterijo, slika vitrina, monopolna omara itd.

2. Razstavne police za dekoracije: okraski iz pleksi stekla, lastnostni znaki, panoji, plošče s slikami, škatle za tkiva itd.

3. Razstavna polica za tobak I trave: polica za tobak, plastična škatlica za cigarete, polica za vino, škatla za vino, blagovna znamka akrilnih alkoholnih pijač, trikotna decka, omarica za tobak in vino, monopol.

4. Potrošni prikazovalni predal kategorije police: polica z informacijami, peresnica, čevlji, očala, polica za prikazovanje ur, držalo za vizitke, držalo za pisalne potrebščine, držalo koledarja iz akrilne mize.

5. Razstavna polica za ženske izdelke: razstavna polica za kozmetiko in izdelke za nego kože, škatla za nakit, rekviziti za nakit, polica za nakit, slikovni monopol razstavna omara.

6. Butična razstavna polica: faza, rezervoar za ribe, kot je polica, škatla z zdravili, papirnato mesto, razstavna škatla z lepimi izdelki, razdelilnica.

7. Kristalna razstavna polica s kristalnimi obrti: kristalni trofeja, model kristala, kristalno rezbarjenje, kristalni okraski.

8. Izdelki iz kristalnega lepila prikazujejo polico: obrti s kristalnim lepilom, originalni izdelki v notranjosti.

Razstavna polica s hrano · polica z igračami · kozmetična razstavna polica · farmacevtska razstavna polica · polica za pijačo · polica z majhnim blagom · polica z digitalnimi aparati · polica za promocijo kulture in športa · promocijska polica za kuhinjo in kopalnico · promocijska polica z deli avtomobilov · polica z orodji · Razstavna polica za materino in dojenčkovo trgovino.


小 201908071611535787408


slika


slika Pišite nam / Vaše zadovoljstvo je vrednost našega obstojaPovpraševanje