kitajski proizvajalec debelo prilagojeno polje

Podrobnosti o izdelku Opis izdelka Naš embalažni učinek se lahko široko uporablja na različnih področjih cigaret, vina, čaja, hrane, lepotilnih izdelkov, zdravil, izdelkov za zdravje, ure, pisarniškega materiala, nakita, usnjenih izdelkov, daril in glasbenih izdelkov. 1, Vse barve in mere se lahko spremenijo ...

Podrobnosti izdelka

Podrobnosti o izdelku

Opis izdelka
Naš embalažni učinek se lahko široko uporablja na različnih področjih cigaret, vina, čaja, hrane, lepotilnih izdelkov, zdravil, izdelkov za zdravje, ure, pisarniškega materiala, nakita, usnjenih izdelkov, daril in glasbenih izdelkov.

1, Vse barve in dimenzije se lahko spremenijo v skladu s podrobnostmi naših strank.
2, Glavni material: karton, premazni papir, material, ki ga je mogoče reciklirati
3, Tiskanje: štiribarvni odtenek z laminiranjem in sijajnim.
4, naknadno obdelavo: sijaj, laminiranje, vtiskovanje, žigosanje.
5, lahko pakirate ločeno ali kot celoto, enostavno sestavite.
6, okolju prijazen, enostaven za uporabo in shranjevanje.

Slika, ki je relevantna za ta izdelek, je bila navedena le za sklicevanje. Nimamo nobenih pravic intelektualne lastnine nad prikazano blagovno znamko in ne prodajamo izdelkov, ki vsebujejo to oznako.Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev embalaže, naša tovarna lahko strankam na Kitajskem proizvajalcu na debelo meri izdelke z dobro ceno. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povpraševanje