Šampanjec / vino / voda Bottle Vratni Tag Custom Design Tiskanje po ugodni ceni

Ime izdelka: vino / pivo / pijača Kitajski debelo steklenice vratu oznake velika količina poceni cena Karkoli želite imenovati "em-steklenice vratu oznake, steklenice vratarje ali ozko grlo obešalniki ... Te majhne točke nakupa powerhouses odlično trženje naložbe. Steklenice za steklenice so ...

Podrobnosti izdelka

Ime izdelka: šampanjec / vino / voda steklenica vratu tag po meri design tiskanje s poceni ceno

Karkoli želiš imenovati oznake na vratu za steklenice, obloge za steklenice ali obeske za ozko grlo ... Te majhne nakupovalne naprave imajo odlično tržno naložbo. Strehe za steklenice so dokazane učinkovite z nizkimi stroški na enoto in z možnostjo sledenja ROI s črtnimi kodami ali promocijskimi kodami. Za trgovce na drobno so preprosti in znani, lahko pa celo delate s trgovci na drobno, da si delite stroške.

Pripravljamo oznako za steklenico po meri, majhna količina je sprejemljiva.

Pridi in se obrnite na Jessico preko e-pošte: display@displaystandpop.com za poizvedbo!

Jiechuang Display je eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev nalepk na nalepko, naša tovarna lahko kupcem priskrbi šampanjec / vino / vodo steklenico na vratu z oznako po meri za tiskanje po ugodnih cenah. Če iščete blagovne znamke ali visoko kakovostne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate.
Povpraševanje